Conceptul Volkswagen ID.X, prezentat în luna mai, va da naștere unui model de serie. Acesta va fi denumit ID.3 GTX și ar putea ajunge în showroom-uri pe parcursul anului 2022.

După lansarea SUV-ului sport ID.4 GTX, Volkswagen a luat mai multe componente de la acesta și le-a instalat pe un ID.3. Denumit ID.X, conceptul rezultat a fost dezvăluit de Ralf Brandstatter, șeful diviziei Mașini de Pasageri Volkswagen, la jumătatea lunii mai.

Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Munchen, același oficial a confirmat că ID.X va da naștere unui model de serie. Un hot hatch electric care va purta denumirea de ID.3 GTX. Acesta ar putea ajunge în showroom-uri pe parcursul anului viitor. Citește continuarea pe automarket.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2021 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.