Actorul american Matt LeBlanc, unul dintre protagonistii serialului ”Prietenii tai/ Friends”, a semnat un contract cu BBC pentru a prezenta inca doua sezoane ale emisiunii ”Top Gear”, informeaza bbc.com.

Matt LeBlanc va fi ajutat in prezentarea acestei emisiuni de Chris Harris si Rory Reid. In urmatoarele sezoane din ”Top Gear” vor aparea cu regularitate si Eddie Jordan, Sabine Schmitz si The Stig.

Chris Evans, coprezentator alaturi de Matt LeBlanc in 2016, s-a retras din emisiunea ”Top Gear” dupa un singur sezon.

”Sunt incantat ca Matt LeBlanc va reveni in «Top Gear». E un talent urias, iar dragostea lui pentru masini este infectioasa. Abia astept ca noul sezon sa revina pe BBC Two anul viitor”, a declarat Patrick Holland, editorul-sef al departamentului de programe din cadrul postul BBC Two.

Urmatorul sezon al emisiunii ”Top Gear”, cu Matt LeBlanc in rolul de prezentator principal, va fi difuzat in 2017.

Potrivit Daily Mail, Matt LeBlanc va primi participarea sa in aceasta emisiune un onorariu de 2 milioane de lire sterline. Pentru sezonul din 2017, onorariul starului american a fost de 500.000 de lire sterline, informeaza News.ro.

Chris Evans a demisionat, recent, de la emisiunea ”Top Gear”, produsa de BBC, pentru care a prezentat sase episoade, dupa concedierea lui Jeremy Clarkson.

De la debutul noului sezon ”Top Gear”, in luna mai, Chris Evans s-a confruntat cu numeroase critici din partea fanilor show-ului. Potrivit The Mirror, o parte dintre critici s-au referit la stilul sau ”tipator” de a prezenta.

Ultimul episod al primei editii ”Top Gear” prezentata de Chris Evans a inregistrat o audienta mai mica decat orice episod al show-ului din perioada in care a fost prezentat de Jeremy Clarkson, respectiv 1,9 milioane de telespectatori. Niciun episod din ”era Clarkson”, care a inceput in anul 2002, nu a fost urmarit de mai putin de doua milioane de telespectatori, potrivit The Guardian.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Pe parcursul celor sase episoade, emisiunea ”Top Gear” a inregistrat o medie de 2,7 de milioane de telespectatori.

Dupa ce Chris Evans a preluat rolul de prezentator de la Jeremy Clarkson, show-ul ”Top Gear” s-a confruntat cu numeroase probleme - mai multi producatori au demisionat, cativa membri ai echipei de filmare s-au retras din emisiune, iar o parte dintre invitati au renuntat la participarea in acest show TV.

Cea mai recenta editie a show-ului ”Top Gear” i-a avut in calitate de coprezentatori pe Chris Evans - o vedeta a radiodifuziunii britanice - si Matt LeBlanc - unul dintre actorii din distributia serialului ”Friends”. Cei doi l-au inlocuit pe Jeremy Clarkson, care a fost concediat de BBC anul trecut, dupa ce a agresat fizic si verbal un producator al emisiunii.

Citeste si:
Ministrul Bogdan Aurescu, „pus la zid” de BBC. „Ce ați dat voi...
Ministrul Bogdan Aurescu,...

Alaturi de Chris Evans si Matt LeBlanc, sezonul ”Top Gear” i-a avut in randul coprezentatorilor, printre altii, pe pilotul german de curse Sabine Schmitz, Eddie Jordan - un celebru pilot de Formula 1 - si jurnalistul specializat in automobilism Rory Reid.

Jeremy Clarkson si cei doi colegi coprezentatori de la ”Top Gear” lucreaza in prezent la un nou show dedicat sportului automobilistic, ce este produs de platforma online Amazon. Noua emisiune se va intitula ”The Grand Tour” si va avea premiera pe 18 noiembrie.

Emisiunea ”Top Gear” a generat numeroase controverse de-a lungul anilor, fiind considerata ofensatoare, prin glumele prezentatorilor sai, fata de argentinieni, mexicani si soferii de tir din anumite tari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.