Actorul Jim Carrey a fost dat in judecata de sotul fostei sale iubite, Cathriona White, luni, in cadrul unui proces in care starul hollywoodian a fost acuzat de faptul ca i-a furnizat acesteia medicamentele care i-au provocat decesul, informeaza Reuters.

Jim Carrey a dat publicitatii o declaratie de presa in care a spus ca acest proces reprezinta ”o rusine teribila” si ca ”exista in viata anumite momente in care trebuie sa te ridici si sa isi aperi onoarea impotriva raului din aceasta lume”.

In procesul initiat de sotul Cathrionei White, Mark Burton, la Tribunalul Superior din Los Angeles, starul hollywoodian Jim Carrey, in varsta de 54 de ani, este acuzat ca ”s-a folosit de uriasa lui bogatie si celebritate pentru a obtine ilegal si pentru a distribui medicamente prescrise care provoaca dependenta si, in acest caz, moarte”.

Cathriona White, o artista specializata in arta machiajului, a fost descoperita fara semne vitale la varsta de 30 de ani in apartamentul ei din Los Angeles, pe 28 septembrie 2015, in urma unei presupuse sinucideri.

In declaratia lui de presa, Jim Carey a mai spus: ”Nu voi tolera aceasta incercare lipsita de suflet de exploatare a mea si a femeii pe care am iubit-o. Problemele pe care le avea Cat au aparut cu mult timp inainte ca eu sa o cunosc si, din pacate, sfarsitul ei tragic s-a aflat mai presus de puterea de control a oricarei persoane. Sper ca intr-o buna zi oamenii nu vor mai incerca sa profite de acest lucru si sa o lase sa se odihneasca in pace”.

Potrivit site-ului TMZ, Cathriona White si Jim Carrey, care au avut o relatie marcata de mai multe impacari si despartiri, se despartisera inca o data, cu doar o saptamana inainte de moartea ei, potrivit News.ro.

In documentele depuse la tribunal in acest proces, Mark Burton afirma ca sotia lui era ”angajata intr-o relatie de natura sexuala cu Jim Carrey” in perioada decesului acesteia.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...

Jim Carrey, vorbind despre fosta lui iubita a folosit expresia ”my sweet Cathriona” (”Cathriona mea cea dulce”), intr-o declaratie data publicitatii dupa moartea ei, in care a adaugat: ”Era cu adevarat o floare irlandeza buna si delicata, prea sensibila pentru acest pamant”.

In procesul pe care l-a initiat la Los Angeles, Mark Burton afirma ca Jim Carrey a obtinut medicamentele prescrise Percocet, Ambien si Propranolol sub numele ”Arthur King” si le-a oferit Cathrionei White, chiar daca stia ca aceasta era ”predispusa la depresie” si ”incercase deja sa isi ia viata”.

Mark Burton, care doreste ca procesul sa ajunga in fata unui tribunal cu jurati, mai spune ca Jim Carrey ”a facut eforturi pentru a-si acoperi comportamentul si complicitatea avuta in moartea ei”.

Citeste si:
Administratorul firmei care făcea lucrările lângă căminul din...
Administratorul firmei care...

De asemenea, Mark Burton este de parere ca actorul nu a procedat bine atunci cand s-a oferit sa achite cheltuielile de inmormantare ale Cathrionei White.

Actorul canadian Jim Carrey, nascut pe 17 ianuarie 1962, este un star al filmelor de comedie produse la Hollywood si s-a remarcat in pelicule cu mare succes in randul publicului, precum ”Dumb and Dumber”, ”Ace Ventura: Pet Detective” si ”Bruce Almighty”. Jim Carrey a incheiat o relatie de cinci ani cu actrita Jenny McCarthy in 2010 si a fost casatorit de doua ori - cu Melissa Womer, in perioada 1987-1995, si cu Lauren Holly, in perioada 1996-1997.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.