Fostul deputat Cristian Boureanu a ajuns la politie, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe o strada din nordul Capitalei.

Atat el cat si fata lui, in varsta de 15 ani, au fost audiati la Sectia 2 de Politie din Bucuresti. A fost sesizata si Protectia Copilului. Conform primelor informatii, fiica fostului politician ar fi plecat din locuinta lui Cristian Boureanu, din Constanta, si a venit la Bucuresti cu trenul, de una singura. Cristian Boureanu ar fi venit dupa ea si ar fi gasit-o in Bucuresti, in zona de nord a Capitalei. I-ar fi cerut sa mearga cu el, insa adolescenta ar fi refuzat, ceea ce a dus la o confruntare intre cei doi care a fosat sesizata de un jandarm. Acesta din urma a sesizat politia, scrie Digi24.

Fata de 15 ani urla ca din gura de sarpe ca sa fie salvata: ”Ma ia acasa, ma rupe-n bataie!”

„M-a luat de par. Vreau sa raman cu mama. Da, ma cert des cu tatal meu si a dat de multe ori in mine. Au fost momente cand m-a batut rau. El nu vrea sa stau in Bucuresti cu mama mea“, a marturisit Ioana Boureanu.

Vezi pe Cancan.ro clipul in care Ioana implora politistii sa nu-l lase pe Cristian Boureanu sa o duca acasa.

Potrivit unor surse din Politie, Irina Boureanu, mama fetei, a declarat ca nu este prima data cand tatal acestuia a batut-o, astfel de evenimente petrcandu-se si in trecut. Oamenii legii au mai constatat ca fata avea un smoc de par smuls din cap, potrivit Cancan.ro, cei care au asistat la incidentul petrecut luni

Politia a emis un comunicat de presa legat de acest eveniment, si a inceput cercetarile impotriva lui Boureanu pentru infractiunea de ”rele tratamente aplicate minorului”.

”Cu privire la imaginile difuzate in mass media facem urmatoarea precizare: in jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 in care se sesiza faptul va un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fata locului s au deplasat mai multe echipaje de politie care au constat faptul ca cele doua persoane sunt tata si fiica si conflictul ar fi fost declansat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la sectia de politie pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept.

Citeste si:
George Tănase și Ionuț Rusu, în stare de șoc la America Express....
George Tănase și Ionuț Rusu,...

A fost sesizata DGASPC sector 1 pentru masuri din competenta. Barbatul nu a depus anterior vreo plangere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale.

De asemenea, politia s-a autosesizat sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale, cercetari ce se vor desfasura sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1.”

Laura a parat-o pe Ioana ca a fugit de acasa

Laura Dinca, iubita lui Cristian Boureanu, a povestit pentru Click! despre acest taraboi: „Ioana si-a schimbat radical comportamentul in ultimul timp cand se supara cu taica-su il santaja si pleaca la maica-sa, Irina. Ea are un anturaj foarte dubios de prieteni. Se intalneste cu prieteni care fumeaza, consuma alcool, isi pierd noptile prin Centrul Vechi iar altii se si drogheaza. Nu este pentru prima data cand Ioana fuge de acasa, situatii de genul asta au tot avut loc in ultimul timp. Ioana nu mai asculta de taica-su. Se imbraca foarte provocator, cu sanii pe afara, se machiaza vulgar. De cateva zile, Cristi a hotarat sa se mute in Constanta pentru ca apartamentul din Bucuresti este in renovare si a luat-o pe Ioana sa stea acolo pentru ca a considerat ca daca si-ar lasa fiica prin Bucuresti ar ajunge intr-un anturaj nepotrivit pana o sa inceapa liceul. Au ajuns la Constanta, erau putin certati pentru ca Ioanei nu i-a convenit situatia si intr-o zi cand se aflau la plaja Cristi a fost informat de mine ca fiica lui a disparut din camera. A sunat-o pe telefonul ei si a spus ca deja este in Bucuresti si ca ea nu are la ce sa se mai intoarca in Constanta. Cand a auzit asemenea lucruri, Cristi a inceput sa tremure si s-a intors de urgenta in Capitala. Ca sa fie in siguranta si-a trimis soferul sa o caute si sa o aduca acasa. A bagat-o cu forta in masina dupa care a venit si Politia. Mai mult, Ioana a dat o declaratie impotriva tatalui ei in fata politistilor. Ea a spus ca o o rupe in bataie acasa”.
Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.