Actorul Tom Wlaschiha, cel care il interpreteaza pe unul dintre personajele importante din Game of Thrones, Jaqen H’ghar, cunoscut si drept Faceless Man, va veni in Romania la cea de-a cincea editie East European Comic Con ce va avea loc in aceasta toamna. Acesta va fi prezent doar in ultima zi a evenimentului, 13 noiembrie.

Publicul a facut cunostinta cu Jaqen in primele doua sezoane cand acesta s-a recomandat drept un asasin feroce originar din Lorathi. Mai apoi, in sezoanele 5 si 6, personajul a devenit unul cheie, dovedindu-se ca Jaqen H’ghar este doar una din multiplele fete ale lui Faceless Man care apartine religiei lui Many-Faced God si are abilitatea a-si schimba infatisarea.

Faceless Man are un rol foarte important in dezvoltarea si maturizarea Aryei Stark pe care o supune unor antrenamente si provocari greu de dus pana la capat.

Tom Wlaschiha, care a fost confirmat de HBO si pentru cel de-al saptelea sezon al serialului, este de origine germana si a plecat in SUA imediat dupa caderea Zidulului Berlinului, pentru a urma un stagiu de teatru.

Actorul a fost mai mult axat pe productii germane, dar si unele internationale. Tom a putut fi urmarit, pe langa Game of Thrones, in pelicula No One Sleeps, precum si in serialul Crossing Lines.

Tom Wlaschiha este cel de-al doilea invitat anuntat la East European Comic Con dupa actorul Craig Parker, binecunoscut din trilogia premiata cu Oscar, “Stapanul Inelelor”, dar si din popularul serial, "Spartacus".

Biletele early bird pot fi achizitionate incepand de astazi la preturile promotionale de 60 de lei pentru un abonament, 20 de lei pentru ziua de vineri, 40 de lei pentru sambata si 25 de lei pentru duminica pana saptamana viitoare, pe 31 august.

Biletele se gasesc online pe www.eventim.ro si in magazinele Carturesti, Orange Shop, Germanos, Carrefour Baneasa si Militari, Humanitas, Vodafone si benzinariile OMV.

East European Comic Con, care va avea loc la Romexpo, in perioada 11-13 noiembrie si se va intinde pe o suprafata de 13.000 de metri patrati, este evenimentul preferat al tuturor celor pasionati de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai. In afara de intalnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con va asteapta o zona intreaga destinata jocurilor video, precum si concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat, dar si surprise rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.

Citeste si:
S-au pus în vânzare biletele pentru Agri Trade Summit 2024. Prețuri...
S-au pus în vânzare biletele...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.