Actorii Johnny Depp si Amber Heard au ajuns la o intelegere privind divortul, spunand ca niciunul nu a dorit sa ii faca rau fizic sau emotional celuilalt, scrie BBC.

Intr-o declaratie comuna, actorii au admis ca relatia lor a fost una schimbatoare. ”Relatia noastra a fost una pasionala, intensa, si uneori volatila, dar bazata pe dragoste”, se arata in document.

Avocatii lui Amber Heard au depus, marti, o motiune prin care au cerut ca ordinul de restrictie impotriva starului hollywoodian sa fie ridicat.

Johnny Depp, in varsta de 53 de ani, a negat tot timpul acuzatiile formulate de Amber Heard, care a declarat ca a fost agresiv atat fizic, cat si verbal in timpul intregii lor relatii.

Amber Heard, in varsta de 30 de ani, a depus actele pentru divort in luna mai si a obtinut un ordin de restrictie impotriva actorului.

Cuplu, care a fost casatorit mai putin de 18 luni, a ajuns la un acord financiar privind divortul.

”Niciuna dintre parti nu a facut acuzatii false, pentru a avea un castig financiar. Nu a existat niciodata intentia de a face rau fizic sau emotional”, se mai aratpa in declaratia celor doi.

Surse spun ca Amber Heard va dona o parte din bunurile obtinute in urma divortului.

Johnny Depp s-a casatorit cu Amber Heard, la insistentele acesteia, spun apropiatii, pe 3 februarie 2015, dupa aproape trei ani de relatie. Actorul are doi copii - Lily-Rose, nascuta in 1999, si Jack, nascut in 2002 - cu Vanessa Paradis, de care s-a despartit in 2012, dupa o relatie de 14 ani, informeaza News.ro.

Johnny Depp, nascut pe 9 iunie 1963, este actor, producator si muzician, care a devenit cunoscut la inceputul anilor 1980 gratie serialului de televiziune ”21 Jump Street”. Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele in care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat incasari de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizari la Oscar, trei nominalizari la premiile BAFTA si a castigat un Glob de Aur. In luna iunie, el a concertat la Bucuresti, alaturi de grupul The Hollywood Vampires, din care fac parte Alice Cooper si Joe Perry.

Citeste si:
Sore iubește din nou după divorțul dureros! Primele imagini cu...
Sore iubește din nou după...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.