Crystal Hefner, sotia lui Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a renuntat la implanturile sale mamare, dupa ce si-a dat seama ca acestea au ”otravit-o incet”, cauzandu-i o serie de simptome grave, informeaza contactmusic.com.

Vedeta americana, in varsta de 30 de ani, s-a plans in ultimii ani de o serie de probleme de sanatate ce pareau sa fie inexplicabile si care s-au agravat atat de mult, incat a fost nevoita sa petreaca in pat mai multe zile, provocandu-i episoade de depresie.

”Intoleranta la anumite alimente si bauturi, dureri de spate inexplicabile, dureri constante in zona gatului si umerilor, disfunctii cognitive (gandire neclara, pierderi de memorie), incetinirea cresterii parului, oboseala fizica, dureri la nivelul vezicii urinare, imunitate scazuta, infectii recurente si probleme ale tiroidei si glandelor suprarenale”, a explicat Crystal Hefner, potrivit NEWS.ro.

”Formele moderate ale acestor simptome au inceput in urma cu cativa ani. Migrenele, durerile de la nivelul vezicii urinare, gandirea incetosata, oboseala... le-am ignorat, crezand ca eram ipohondra, in ciuda adevarului ingrijorator - ceva rau mi se intampla. Glumeam spunand ca imi pierd memoria din cauza varstei si imi gaseam scuze spunand ca eram «lenesa». Am inceput sa anulez programari la diverse evenimente si la sedinte fotografice pentru ca totul ma obosea. Inainte ca aceste lucruri sa mi se intample, mergeam la sala de cinci ori pe saptamana, intotdeauna faceam sport si lucram. In 2016, au existat zile in care nu puteam sa ma dau jos din pat. Simteam o disperare atat de mare, pentru ca stiam ca viata trece pe langa mine, iar eu nu puteam sa ma bucur de ea”, a adaugat vedeta.

Crystal Hefner, care spune ca a pastrat ”o fatada de normalitate” publicand in ultimele luni ”fotografii de rezerva” pe conturile sale de pe retelele de socializare, a fost in cele din urma diagnosticata cu boala Lyme si cu o ciuperca toxica, din cauza carora a devenit alergica la ”majoritatea alimentelor” si avea dureri ”de nesuportat”.

Dupa ce diagnosticul a fost facut public, multi dintre admiratorii vedetei i-au telefonat pentru a-i sugera ca ar putea suferi de ”boala implanturilor mamare” si, dupa ce a facut cateva cercetari in acest domeniu, a remarcat ca simptomele acelei afectiuni se potriveau cu simptomele ei.

Crystal Hefner a suportat apoi o interventie de extirpare a implanturilor mamare si spune ca a observat o imbunatatire aproape imediata a starii sale de sanatate.

Citeste si:
Cum a luat naștere numele revistei Playboy și ce legătură are cu...
Cum a luat naștere numele...

”Mi le-a scos doctorul Lu-Jean Feng, pe 15 iunie 2016. Este cel mai bun medic din tara in acest domeniu. Instantaneu, am observat ca durerile de la nivelul gatului si umerilor au disparut si ca puteam sa respir mult mai bine. Stiu ca nu ma voi simti 100% bine dupa o singura noapte. Implanturile mele au avut nevoie de 8 ani pentru a ma imbolnavi, asadar stiu ca am nevoie de timp inainte de a ma simti mai bine. Am alte boli de care trebuie sa ma ocup, dar acum, odata ce implanturile au fost extirpate, sistemul meu imunitar poate sa se concentreze pe lucrurile pe care trebuie sa le faca”, a explicat vedeta americana intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Crystal Hefner spune ca este ingrijorata de starea de sanatate a prietenelor sale care au implanturi mamare si le-a indemnat sa aiba in vedere cazul ei daca vor incepe sa acuze o serie de simptome aparent inexplicabile.

Citeste si:
Staruri internationale pe care le-am pierdut in 2017
Disparitia lor a lasat un gol...

Crystal Hefner, nascuta pe 29 aprilie 1986, este model, cantareata, DJ si vedeta TV din Statele Unite. In decembrie 2009, a fost desemnata Playmate of the Month de editorii revistei Playboy si a devenit cea de-a treia sotie a magnatului american Hugh Hefner, cu care s-a casatorit in decembrie 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.