Pe 14 iulie 2010 ar fi implinit 43 de ani. Pe 14 iulie 2016, 49. Insa "fata cu parul de foc" nu-si va aniversa ziua de nastere, pentru ca sunt sase ani de cand a ales sa plece intr-o lume mai buna.

Madalina Manole a murit chiar de ziua ei, acum sase ani, cand o tara intreaga a fost cutremurata de vestea decesului indragitei artiste. A lasat in urma o familie distrusa si un copil, pe micutul Petru, scrie A1.ro.

Fratele Madalinei Manole, in razboi cu fanii: "Niste caricaturi!"

La sase ani de la moartea Madalinei Manole, fratele cantaretei, Marian Manole, reactioneaza dur la omagiile fanilor. Cei vizati in principal sunt Daniel Gheorghe din Medgidia si Ciprian Antochi, dar si altii care si-au reamintit de Madalina Manole, publicand pe Facebook diverse imagini alaturi de artista sau aparand la diverse emisiuni TV.

Marian Manole ii acuza pe fanii Madalinei ca au tradat-o, ca au uitat-o si ca simpatizeaza cu Petru Mircea, cel care, in opinia lui, ar ascunde adevarul despre moartea surorii lui. „In toti anii acestia am tacut din gura... acum ma simt provocat de reactiile fanilor si vreau sa-i reamintesc ticalosului de la Otopeni ca n-am murit si ca inca existam. Acelui fan, Daniel Gheorghe, fanul numarul unu al Madalinei Manole, care se baga in seama nu ii voi contesta ca este fan, il cunosc de cand avea 12-13 ani, dar ma deranjeaza la el si la alti fani mai vechi ca stiu doar sa dea cateva telefoane cu cateva zile inainte de parastas sau de 14 iulie. Atunci se invita, bat apa-n piua ca ei vin la Ploiesti si vor sa ne intalnim si eventual dupa omagierea la cimitir, sa stam sa depanam amintiri frumoase si chestii de genul acesta. Dar nu i-am vazut niciodata in sase ani de zile alaturi de noi si strangandu-se ei, ad-hoc, fara prezenta noastra, facand ceva pozitiv pentru cazul acesta”, a declarat Marian Manole pentru Ziarulring.

Acum sase ani, in jurul diminetii, presa anunta vestea ce a cutremurat o tara intreaga

Madalina Manole a decedat in 14 iulie 2010, chiar in ziua in care a implinit 43 de ani. Cantareata a fost gasita decedata in locuinta ei de pe strada Grivitei din Otopeni. I.N.M.L a stabilit ca Madalina s-a sinucis inghitind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit in cateva minute. Totul s-a petrecut la numai cateva ore dupa ce artista a parasit un studiou unde a efectuat o repetitie muzicala, scrie sokant.ro.

Sase ani de la sinuciderea Madalinei Manole. Confident: „I-am spus ca daca se desparte de Serban nu mai are succes!“

La sase ani de la disparitia tragica Madalinei Manole, oamenii isi aduc aminte cu drag de artista. Era un suflet nobil, o prietena devotata si mereu pusa pe glume. Despre viata cantaretei se vorbeste si in cartea “Ma cheama Madalina”, care a fost scrisa intr-un de catre directorul Directiei de Cultura Calarasi.
Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...

Profesorul Sorin Danciu a fost prietenul sotilor Madalina Manole si Serban Georgescu. Cuplul obisnuia sa vina des la Calarasi. „Ecografie pe suflet“ se subintituleaza biografia semnata de profesorul calarasean, care a reusit s-o descifreze pe Madalina mai bine decat membri ai familiei artistei. Citeste interviul dat de acesta pentru Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.