LifeStar 2 Iunie 2016 12:30
Amber Heard nu avea semne vizibile de violenta, au declarat cei doi ofiteri care au interogat actrita in noaptea presupusului atac al actorului Johnny Depp pentru superiorii Departamentului de Politie din Los Angeles.

Ofiterii si-au anuntat superiorii ca nu au avut nicio idee ca Johnny Depp a fost implicat in presupusul atac, avand in vedere ca actrita s-a prezentat cu numele de familie Heard atunci cand a apelat serviciul de urgenta. Cei doi au sustinut ca s-au prezentat la locul care le fusese indicat pentru o disputa domestica. Femeia a deschis usa, insa nu i-a lasat sa intre, acestia fiind nevoiti sa o interogheze initial prin usa intredeschisa, ea sustinand la acel moment ca era vorba doar de o cearta fara consecinte violente, fara a mentiona ca era vorba despre cunoscutul actor din "Piratii din Caraibe".

Potrivit site-ului tmz.com, pentru a se asigura ca femeia nu refuza ajutorul politiei sub presiune, ofiterii au insistat sa intre pentru a se asigura ca totul este in ordine; din momentul in care au intrat, acestia au avut destul timp pentru a analiza orice urme de violente sau semne vizibile pe corp ca urmare a altercatiei soldata cu violenta. Insa, daca sotul acesteia, respectiv Johnny Depp si-ar fi strivit iPhone-ul de fata ei, ar fi luat-o de par sau ar fi lovit-o, ar fi trebuit sa existe vanatai sau orice alte semne rosiatice pe corp. Insa, politistii sustin ca nu s-au constatat nicun fel de probe de vatamare corporala.

Aceste declaratii contrazic spusele prietenei actritei Amber Heard, care a sustinut ca atunci cand aceasta a ajuns in apartamentul sau din Los Angeles a gasit-o cu o taietura si cu buza sparta, ochiul umflat si fire de par smulse din varful capului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.