LifeStar 1 Iunie 2016 12:40
Scandalul in care Johnny Depp este acuzat de violenta domestica atinge punctul culminant. Noi detalii cu privire la certurile dintre cei doi actori sunt scoase la lumina.

Johnny Depp a incercat sa o sufoce pe Amber Heard cu o perna in timpul unui acces de furie, sustine o prietena a actritei Amber Heard. Aparent, acest incident a avut loc in luna decembrie a anului trecut, iar actrita i-ar fi scris prieteniei sale in urma atacului.

Aceasta pretinde ca, in urma mesajului, s-a grabit sa ajunga in apartamentul sau din Los Angeles: "Am gasit-o cu o taietura si cu buza sparta, ochiul umflat si fire de par smulse din varful capului". Apoi aceasta i-ar fi marturisit episodul in care actorul ar fi incercat sa o sufoce cu perna, specificand ca s-a temut pentru viata ei, scrie pagesix.com.

De asemenea, un alt incident violent a avut loc si in luna martie a anului 2015, in perioada in care cuplul se afla in Australia, relateaza Daily Mail. Pe atunci, actorul filma pentru "Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort" (Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest), iar din pricina faptului ca si-a rupt mana in timpul unui scandal cu sotia sa, dupa ce a dat cu pumnul in perete, acesta a fost nevoit sa se intoarca in Statele Unite pentru o interventie chirurgicala. Actorul si-a luat o luna pauza de la filmari, fiind vazut plecand din Brisbane cu mana bandajata. Insa, la acel moment, in ciuda faptului ca incidentul a aparut in presa, cauza nu a fost mentionata.

In ciuda acestor incidente actrita a intentat divort abia pe 23 mai, dupa numai 15 luni de casnicie. In tabara opusa, sustinatorii lui Johnny Depp, printre care Mickey Rourke, Paul Bettany si fosta sa sotie Vanessa Paradise, cu care a fost casatorit timp de 14 ani neaga faptul ca actorul ar fi un om violent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.