LifeStar 31 Mai 2016 15:35
„Adevarul“ a obtinut o prima reactie in care Buzdugan recunoaste greseala, dar precizeaza ca a fost neintentionata si le cere iertare tuturor celor care s-au simtit lezati.

Daniel Buzdugan a parut extrem de afectat, declarand ca atat el, cat si colegul lui, Mihai Morar, regreta sincer acele comentarii si vor plati pentru greseala facuta. Totodata, realizatorul Radio ZU a dezvaluit ca a luat legatura cu artistul Kamara pentru a-si prezenta personal scuze: „Am discutat chiar in aceasta dimineata cu Kamara, pe care il stiu de peste 12 ani, si ne-am cerut scuze. A fost o greseala neintentionata a noastra, noi in emisiunea respectiva am vrut sa facem glume despre echipa noastra, care joaca prost in ultima vreme. Din una in alta am facut o greseala.“ Vezi declaratia completa pe Adevarul.

Reamintim ca Mihai Morar si Daniel Buzdugan au fost reclamati la CNA pentru ce au spus dupa meciul Romania - Congo. "Maimute", "urangutani", "macaci", "primate" - au fost termenii folositi de cei doi realizatori de la Radio ZU intr-o serie de "glume" legate de congolezi.

“Glumele” au fost facute in emisiunea Morning Zu din 26 mai. Ce au spus Buzdugan si Morar, puteti citi pe Paginademedia.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.