LifeStar 29 Mai 2016 16:15
Fostul membru al trupei Take That, cantaretul britanic Robbie Williams, doreste sa inregistreze un nou duet cu cantareata australiana Kylie Minogue pentru o melodie de pe albumul sau de revenire, potrivit The Sun, in prezent, cei doi artisi pop avand contracte cu aceeasi casa de discuri, Sony Music.

"Robbie va recrea magia muzicii pop", a declarat o sursa pentru The Sun. "Intelegerea lui cu Sony dovedeste ca are intentii mari pentru a reveni si faptul ca va coopta pe cineva atat de faimos pe cat este Kylie pe albumul sau confirma acest lucru. Este un pas important si pentru Kylie intrucat si ea doreste sa isi revitalizeze cariera muzicala... Robbie si Kylie sunt prieteni buni, Kids fiind un mare succes al celor doi in trecut. De aceea, Robbie a fost de parere ca este timpul sa faca din nou echipa."

Robbie a mai inregistrat duete cu Nicole Kidman, Kelly Clarkson, Lily Allen, Tom Jones si Michael Buble, in timp ce Kylie a colaborat cu conationalii sai din Australia Nick Cave, Jason Donovan, sora sa Dannii si cu spaniolul Enrique Iglesias, printre altii, precizeaza contactmusic.com.

Robbie Williams, in varsta de 42 de ani, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.

In 2010, Robbie Williams s-a reunit cu fostii lui colegi din grupul Take That, alaturi de care a inregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil in 2011. Cantaretul spune ca aceasta experienta l-a ajutat sa isi recapete increderea in propriile forte, convingandu-l de faptul ca inca mai poate sa aiba succes sustinand concerte pe stadioane mari, in calitate de artist solo, scrie MEDIAFAX.

Artistul britanic si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la inceputul lunii decembrie 2014.

Robbie Williams a sustinut in premiera un concert in Romania, anul trecut, pe 17 iulie, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Pe de alta parte, Kylie Minogue si-a inceput cariera ca actrita cu un rol in serialul australian "Neighbours". Dupa succesul primelor doua single-uri, "Locomotion" - care a ocupat primul loc in topul australian timp de sapte saptamani - si "I Should Be So Lucky", Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", in duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", in duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" si "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vanzari de peste 60 de milioane de albume in intreaga lume si numeroase premii. Artista a concertat la Bucuresti, in 2008, in cadrul turneului KYLIEX2008.

Citeste si:
Ludovic Orban: Voi pregati un proiect de relansare a PNL in Bucuresti
Ludovic Orban: Voi pregati un...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.