LifeStar 29 Mai 2016 10:30
Actrita americana Eva Longoria, fosta vedeta a serialului de succes "Desperate Housewives/ Neveste disperate", este ingrijorata de fiecare data cand participa la un eveniment, pentru ca ii este frica ca parti ale corpului ei, pe care le vrea ascunse, sa fie vizibile, scrie contactmusic.com.

Longoria nu este straina de aparitiile "stralucitoare" pe covorul rosu, cel mai recent eveniment la care a participat fiind Festivalul de la Cannes. Desi debordeaza incredere in fata camerelor de filmat, Eva admite ca sufera de anxietate si mereu isi face griji in ceea ce ii priveste aspectul fizic.

Vorbind pentru revista britanica Look, actrita a marturisit: "Intotdeauna sunt panicata. Mereu ma intreb daca se vede ceva, daca imi iese afara ceva de sub tinuta. Vreau sa zic ca accidentele vestimentare se pot intampla oricand, chiar si pe covorul rosu. Se intampla si repede. Trebuie sa fie totul pregatit - hainele, viteza, postura - apoi se termina".

Eva, in varsta de 41 de ani, si-a canalizat pasiunea pentru moda in noua sa linie vestimentara pentru retailerul american de imbracaminte The Limited, ce va avea lansarea in luna august a acestui an. "Nu am avut timp sa ma consult cu niciunul dintre prietenii mei pentru ca stiu ce vreau. Am cusut intreaga mea viata, deci va fi ceva autentic", a declarat artista.

Eva Longoria a devenit celebra gratie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria dateaza din 2008, cand a jucat in comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", si 2012, cand a aparut in "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actrita a dat voce unui personaj din animatia "Arthur Christmas" (2011), scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.