LifeStar 28 Mai 2016 16:30
Avocatii actorului american Johnny Depp au respins acuzatiile de violenta domestica si abuzuri fizice venite din partea sotiei sale, Amber Heard, reprezentantii acestuia declarand ca sunt menite pentru a-l face sa ii plateasca compensatii financiare consistente, potrivit contactmusic.com.

Depp s-a aflat in Lisabona, Portugalia, vineri, 27 mai, pregatindu-se pentru cel mai recent spectacol al trupei sale Hollywood Vampires cand Amber Heard s-a prezentat la tribunal cu fata plina de vanatai si fotografii menite sa dovedeasca comportamentul violent al actorului fata de ea. Aceasta a cerut un ordin de restrictie pe care l-a si primit.

Amber, care a parasit audierea de la tribunal in lacrimi, a pretins ca vedeta din "Piratii din Caraibe" i-a aruncat un iPhone in fata in timpul unei dispute aprinse din seara de sambata, 21 mai.

Potrivit unor documente obtinute de Entertainment Tonight, aceasta a declarat: "Pe toata durata relatiei noastre, Johnny a avut un comportament abuziv din punct de vedere verbal si fizic. Am indurat abuzuri emotionale, verbale si fizice din partea lui Johhny, care au inclus umilinte, amenintari, comportament ostil la adresa mea de fiecare data cand ii puneam la indoiala autoritatea lui sau nu eram de acord cu el."

Reprezentantii lui Depp nu par a fi deranjati de aceste acuzatii dure - un comunicat facut public la cateva ore dupa ce Amber s-a prezentat in justitie afirma: "Amber incearca sa obtina beneficii financiare sigure invocand abuzul."

Intre timp, Johnny Depp refuza ca drama divortului sa ii distruga planurile sale si visurile rock 'n' roll - actorul a inceput turneul Hollywood Vampires alaturi de prietenul sau Alice Cooper, marti, 24 mai, in New York, la o zi dupa ce Amber Heard a inaintat instantei documentele de divort, pentru a pune capat celor 15 luni de casnicie - si nu exista niciun semn ca ar dori sa paraseasca turneul pentru a-si rezolva problemele personale, scrie MEDIAFAX.

Formatia Hollywood Vampires a cantat la Festivalul Rock in Rio din Lisabona pe 27 mai - la o saptamana de la moartea mamei lui Depp, Betty Sue Palmer.

Citeste si:
Amber Heard cere anularea verdictului din procesul cu Johnny Depp
Amber Heard cere anularea...

Cu toate acestea, inapoi in America, cel mai recent film al lui Depp, "Alice Through the Looking Glass", ar putea primi o lovitura zdravana intrucat anumiti fani ai cinema-ului planuiesc un boicot la lansarea sa.

Hashtag-uri precum #StandWithAmber si #imwithamber au inceput sa fie lansate vineri in spatiul virtual, multi fani amenintand ca vor ignora sequel-ul filmului "Alice in Wonderland", in urma acuzatiilor de violenta domestica venite din partea lui Amber Heard.

"Nu ar trebui sa iti fie niciodata frica sa vorbesti deschis despre abuz. #imwithamber", a scris un suporter al actrite pe Twitter.

Trupa Hollywood Vampires are programat in cadrul turneului din Europa de Est un concert in Romania. Spectacolul este programat pentru 6 iunie, pe scena de la Romexpo din Bucuresti, unde fanii ii vor putea vedea pe Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Matt Sorum (ex-Guns N’Roses) si Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Citeste si:
Proiect de lege: Locuințe sociale pentru victimele violenței...
Proiect de lege: Locuințe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.