LifeStar 26 Mai 2016 15:34
Cel mai dur duel si ultimul inainte de finala s-a petrecut ieri seara, la Ferma vedetelor. Elena Lasconi si Maria Constantin s-au luptat in trei probe foarte grele, care le-au pus la incercare 100% forta si rapiditatea. Cele doua au demonstrat ca sunt niste invingatoare. Elena a parasit competitia dupa o lupta tensionata in arena duelului, astfel cei patru finalisti ramasi in competitie sunt: Maria Constantin, Lili Sandu, Paul Ipate si Vasile Calofir.

Editia de ieri seara a fost urmarita de aproximativ 1.6 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:31 - 22:33. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:56, a reunit peste 2.1 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8.1 puncte de rating si 19.7% share.

Dorul de casa a pus stapanire pe concurenti. Desi in aceasta saptamana au avut aproape prieteni buni sau rude, se pare ca acest lucru nu a facut decat sa le intareasca dorinta de a merge acasa: „Daca acum ar veni Nea Rata si ar zice: Lili iti faci bagajul si pleci? Plec!”, a marturisit Lili. Atmosfera din ferma este incarcata, deoarece presiunea votului de eliminare este din ce in ce mai aproape, iar finala ii asteapta la o aruncatura de bat, informeaza PRO TV prin intermediul unui comunicat de presa remis 9am.ro.

Nea Rata a adus un peisagist pentru a ajuta fermierii sa planteze flori in gradina si sa decoreze ferma pentru nunta traditionala romaneasca ce va avea loc. Cele doua dueliste au fost propuse sa parareasca ferma cu Nea Rata, pentru a face rost de mancare. El le-a dus la o ferma de melci, unde au invatat cum sa ii culeaga si cum sa ii gateasca: „Am mai castigat inca o reteta si sunt foarte fericita!”, a declarat Elena. Pe langa melcii adusi in ferma, Nea Rata le-a adus si alte surprize: un pui, cartofi prajiti si sos de usturoi, drept rasplata pentru munca depusa. „E important cand te lauda Nea Rata, zici ca a coborat ingerul!”, a spus Paul.
Iulia a gustat din melcii pregatiti de Elena si Maria si le-a rugat pe fete sa isi ia ramas bun de la colegii lor. Cele doua au plecat spre casutele duelistilor, insa cu strategiile puse la punct chiar si dupa eliminare: „Noi vom avea timp cand ajungem la hotel sa vorbim cu restul concurentilor care se vor intoarce in ferma despre ce s-a mai intamplat, cum s-a mai intamplat!”, a spus Maria.

Citeste si:
„Florin Salam a murit”, știrea falsă care a creat isterie: „Sunt...
„Florin Salam a murit”,...

Arena duelului a fost pregatita pentru ultimul duel inainte de marea finala care va stabili cine este castigatorul titlului de Fermierul anului. Elena si Maria au pasit determinate in arena pentru prima proba, Aduna stelele. Cele doua au fost legate la cate un capat al aceleiasi sfori si au trebuit sa isi traga adversara pentru a reusi sa ajunga la stelele de mare si a le pune in cos. O proba incredibil de dura, care a presupus forta bruta pentru a se trage una pe alta, astfel incat sa poata inainta. Elena a prins avantaj cand Maria nu a mai putut trage si a lasat garda jos pentru a-si reveni, reusind astfel sa puna cinci stele de mare in cos si sa castige proba. „Prima proba a fost un macel!”, a marturisit Vasile.

La cea de-a doua proba, Hraneste iepurii, cele doua au trebuit sa strabata un traseu printr-un tunel, pentru a lua morcovii de la capatul tunelului si a hranii iepurii din custile aflate la capatul opus. O proba de rapiditate, foarte solicitanta din punct de vedere fizic. Maria a reusit sa fie mai iute si sa puna cei 10 morcovi in cusca iepurelui.

Citeste si:
Pescobar, apărat de Maria Constantin în urma controalelor ANPC:...
Pescobar, apărat de Maria...

La cea de-a treia proba, Taie craca adevrsarului, cele doua au trebuit sa taie barnele pe care stateau folosindu-se de un fierastrau. Elena si Maria au dat dovada de de fair-play si si-au dat mana inainte de startul probei. Maria a fost cea mai rapida, reusind sa ii taie craca Elenei, devenind astfel cel de-al patrulea fermier care merge mai departe spre votul decisiv si marea finala, alaturi de Lili, Paul si Vasile. „Are votul meu! Eu pe ea am simtit-o castigatoare!”, a spus Elena dupa ce a pierdut, in timp ce o imbratisa. „Elena mi se parea o femeie imposibil de invins!”, a marturisit Maria.

Maria Constantin, Lili Sandu, Paul Ipate si Vasile Calofir sunt cei patru finalisti care au rezistat, au muncit si au luptat cu toate fortele pentru a ajunge in saptamana finala. Votul decisiv este ultimul hop pe care il mai au de trecut pana sa ajunga in arena duelului pentru batalia suprema: „Cand stii ca mai e atat de putin pana in finala, unde stiu si eu si toti cei de aici ca o sa dam totul, oricare dintre noi va fi in finala, vom fi niste fiare! Atunci, treaba asta nu mai are legatura cu banul, ci cu tot ce am muncit aici! Daca as iesi la vot m-as oftica ca nu am avut dreptul de a lupta!”, a declarat Paul.

Citeste si:
Mama lui Lili Sandu, de urgență la spitalul Matei Balș: „L-am...
Mama lui Lili Sandu, de...

Saptamana viitoare este saptamana finalei! Luni, marti, miercuri si sambata, de la 20:30, ultima saptamana din Ferma vedetelor va aduce in fata telespectatorilor strategii pentru votul de eliminare, o nunta traditionala romaneasca ca-n povesti, dar si multa distractie. Cine va fi cel eliminat dintre cei patru, cine va fi trimis direct in marea finala de votul celor 16 fermieri si cine va castiga titlul de Fermierul anului, ramane de vazut, numai la PRO TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.