Mama lui Lili Sandu a fost dusă de urgență la spitalul Matei Balș chiar de către fiica sa, care s-a speriat foarte tare și care a trecut prin clipe de coșmar, crezând că își va pierde mama.

Mama lui Lili Sandu, de urgență la spitalul Matei Balș

Ultimele zile din viața lui Lili Sandu au fost unele care au pus serios la încercare. Vedeta s-a temut că mama sa își va pierde viața, motiv pentru care a apelat cât de repede a putut la ajutorul cadrelor medicale, femeia fiind internată mai apoi la spitalul Matei Balș, unde primește cele mai bune îngrijiri.

Vedeta a făcut o postare pe contul ei de Instagram, în care se afla pe patul de spital în brațele ei, iar în dreptul imaginii respective a vorbit despre starea în care se află femeia care a adus-o pe lume. Vedeta a făcut multe rugăciuni și a plâns la fel de mult, când medicii au diagnosticat-o pe femeie cu poliradiculonevrita acută o boală neurologică asociată cu infecția acestui virus.

"Sâmbătă seara în brațele mamei mele, locul asta magic care întotdeauna îmi alină sufletul. L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi.. multe lacrimi, să nu mi-l ia. Acum 2 săptămâni nenorocitul asta de coronavirus mi-a îmbolnăvit mama paralizându-i picioarele. Am internat-o de urgență la Matei Balș iar diagnosticul a fost poliradiculonevrita acută o boală neurologică asociată cu infecția acestui virus.”, a transmis Lili Sandu, pe Instagram.

Lili Sandu a venit și cu explicații legate de afecțiunea aceasta, care ar putea să ducă la paralizia mușchilor respiratorii, iar când lucrul acesta se întâmplă, pacientul trebuie intubat și ajutat să respire. Din fericire, mama ei nu a trecut prin asta, iar vedeta s-a speriat foarte tare când situația era una critică și chiar dacă încerca să își păstreze zâmbetul pe buze, doar ea știa ce era în sufletul ei.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

Le este recunoscătoare medicilor care au ajutat-o zilele acestea, în care s-a simțit neputincioasă în fața bolii care a pus stăpânire pe mama sa.

”În prima fază, această boală poate provoca și paralizia mușchilor respiratorii. Iar dacă se întâmpla asta pacientul trebuie intubat și ajutat să respire mecanic. Pe noi ne-a ajutat Dumnezeu să nu trecem și prin așa ceva dar vă spun sincer că zilele acelea, cât încă era în situația critică, m-au dărâmat atât de tare încât cu greu mă adunam să fiu bine pentru Tomi sau să prezint emisiunea. Știu, mă vedeați râzând… dar inima mea era ruptă în bucăți de durere.

Le mulțumesc din suflet doctorilor că au fost ca niște îngeri păzitori care mi-au dat încredere că totul o să fie bine. M-am simțit atât de neputincioasă să-i alin durerile groaznice prin care a trecut și parcă aveam momente când le simțeam și eu, că doar avem aceeiași inimă.. Dar astăzi am plecat de la ea zâmbind.. Tratamentul își face bine efectul, acum este internată la Spitalul Colentina, durerile au mai dispărut și chiar dacă recuperarea va fi de lungă durata știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă.", a mai scris ea.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2023 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.