Lili Sandu a trecut prin niște momente cumplite, după ce a devenit mamă pentru prima dată, doar foarte puțini au știut lucrul acesta despre ea până în momentul de față. De asememea, foarte puține persoane au idee că vedeta și-a găsit refugiul în alcool în perioada aceea și și-a revenit cu greu din starea respectivă, despre care acum reușește să vorbească fără nicio problemă.

Lili Sandu, despre perioada în care și-a găsit refugiul în alcool

Au trecut aproape doi ani de când Lili Sandu a deveni mamă pentru prima dată și deși părea că traversa cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și așa reiesea și de pe rețelele sociale, în realitate lucrurile nu au stat deloc așa. Vedeta a avut parte de niște momente greu de imaginat, după ce și-a adus pe lume primul copil, dar a preferat să nu discute despre aceste lucruri sensibile în public, ci mai degrabă s-a închis în ea și și-a găsit refugiul în alcool.

Schimbările din viața sa, după ce și-a dat seama că are un copil care vine la pachet cu multe responsabilități au distrus-o pe Lili Sandu din multe puncte de vedere. Abia acum, la aproape un an, de la naștere a găsit puterea să le povestească femeilor care au trecut sau trec prin aceleași situații precum ea despre aceste lucruri. În trecut, au apărut tot felul de zvonuri legate de depresia postanatală pe care a avut-o actrița, dar ea nu a confirmat nimic, ceea ce le-a făcut irelevante.

Actrița a zis că a traversat niște perioade greu de gestionat, în care nu voia decât să se retragă în colțul ei, să plângă și să bea un pahar de vin. Dacă nu ar fi alăptat pentru atât de multă vreme, cel mai probabil ar fi consumat și mai mult alcool de atât.

‘’Am fost invitată la o emisiune în care am dat un interviu și cumva s-a extrapolat cum că au existat momente destul de dificile în primul an de maternitate. Au fost momente în care eram în baie și plângeam pentru că erau niște sentimente și niște stări pe care le aveam și nu puteam să le gestionez. Și atunci aveam nevoie de momentul meu în care eram doar eu cu mine, în care beam un pahar cu vin și a spus că m-am refugiat în alcool. Era vorba strict de acele momente. Eu mi-am alăptat copilul până la un și aproape 4 luni, deci clar nu aveam cum să fac asta când eu alăptam’’, a declarat Lili Sandu, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citeste si:
Tavi Clonda, declarații după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că...
Tavi Clonda, declarații după...

Lili Sandu a avut parte de un carusel de emoții în ultimii doi ani din viața ta sa și a trecut prin niște momente prin care nu era pregătită, deoarece înainte de a naște, toată lumea îi spunea că va fi minunat li chiar a crezut că va fi așa, dar în schimb a fost extrem de dificil.

‘’Stările pe care le-am avut în primul an de maternitate au fost atât de diferite, a fost un carusel de emoții atât de intens. Eu nu știam despre asta pentru că înainte să nasc toată lumea îmi spunea că o fie totul o să fie minunat. A fost foarte dificil să înțeleg stările prin care treceam pentru că exista epuizare fizică, mentală, pentru că de multe roi nu știam dacă fac bine ce fac. Mia-m dorit atât de mult copil ăsta încât atunci când am început să am stările respective, după vreo 3 luni, simțeam că nu am dreptul să simt acele sentimente pentru că mi-am dorit copilul’’, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.