Actorul canadian care l-a interpretat pe comicul erou Deadpool in filmul omonim produs de Marvel, a donat 5.000 de dolari sefilor unei sali de cinema din Utah, care au incalcat legea difuzand pelicula interzisa minorilor sub 17 ani, informeaza contactmusic.com

Legea interzice detinatorilor de institutii, in care este permis consumul de alcool, sa difuzeze filme care prezinta acte sexuale sau au un continut ridicat de nuditate, iar reprezentantii Departamentului de Control al Bauturilor Alcoolice, din Utah, au citat managerii salii de cinema Brewvies in Salt Lake City, dupa ce ofiteri de politie aflati sub acoperire au surprins o ecranizare a blockbuster-ului in luna februarie.

Sefii cinema-ului au fost acuzati de incalcarea legilor anti-obscenitati, din cauza ecranizarii filmului, care include scene in care este simulat actul sexual, in care exista nuditate partiala, dar si nuditate frontala completa, pentru o scurta perioada de timp, si un desen sugestiv cu un unicorn.

La scurt timp dupa ce au fost acuzati, detinatorii salii de cinema au lansat o campanie de strangere de fonduri, prin care incearca sa adune cel putin 75.000 de dolari, ca sa isi poata achita amenda.

Ryan, actorul principal, dar si producatorul peliculei, a distribuit pe pagina sa de Twitter un link catre campania online, adaugand sarcastic: "Multumesc lui Dumnezeu ca au gasit o cale sa elaboreze legi si pentru distractie".

In plus, actorul a donat pentru cauza 5.000 de dolari, scrie MEDIAFAX.

Cazul Brewvies va fi audiat la Departamentul de Control al Bauturilor Alcoolice, din Utah , in luna mai a acestui an.

Actorul de film si televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar si pentru relatiile sale cu femei celebre: inainte de casatoria cu actrita Blake Lively, el a fost casatorit cu Scarlett Johansson, de care a divortat in 2010. Actorul canadian a putut fi vazut in 2012 in thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat in filme precum "Daca as fi...tu", "Vrei sa te insori cu mine?" si "Asii din maneca".

Citeste si:
Theo Rose, criticată pentru că le-a cântat manele bolnavilor de...
Theo Rose, criticată pentru...

Recent, Reynolds a putut fi urmarit in pelicula "Deadpool", care a ocupat primul loc in box office-ul american, cu incasari de peste 135 de milioane de dolari in primul weekend cand a rulat pe marile ecrane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.