Theo Rose a făcut un gest de milioane pentru bolnavii de cancer, iar la un moment dat chiar le-a cântat acestora manele, motiv pentru care unii oameni au criticat-o dur în mediul online. Văzând aceasta, partenera de viață a lui Anghel Damian nu s-a putut abține să nu le dea replica haterilor.

Theo Rose le-a cântat manenele bolnavilor de cancer

Theo Rose este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară, dar oricât de sus ar fi ajuns, ea nu uită de unde a plecat. Cântăreața a reușit să ajungă cu piesele pe care le-a lansat până acum la inimilie a milioane de români, mulți dintre ei mergând chiar și la concertele sale pentru a o susține cu adevărat. Din când în când, iubita lui Anghel Damian se gândește la faptul că nu toată lumea a avut norocul ei și încearcă să le ofere ajutor celor care chiar au nevoie.

În perioada sărbătorilor de iarnă, de exemplu, cântăreața le-a adus zâmbetul pe buze unor copii care nu aveau posibilități materiale și care s-au bucurat enorm să o vadă. Recent, cântăreața a mers să viziteze mai multe persoane de cancer, moment pe care Codin Maticiuc l-a surprins, l-a postat pe TikTok, acesta devenind ulterior viral, pentru că Theo Rose le-a cântat și manele acestora. Comentariile răutăcioase le-au depășit pe cele de apreciere, motiv pentru care ea nu s-a putut abține să nu își ia apărarea, aducând în discuție și o altă filmare în care actorul vorbea despre un concert caritabil făcut de Florin Salam.

„Postează Codin Maticiuc despre Florin Salam, care a fost invitat să cânte la ziua unui copil bolnav de cancer, a cântat pe gratis, a strâns suma, a completat banii pentru operație, din banii lui. Un gest superb. Din păcate, copilul s-a stins, nu a mai reușit să se ajungă la intervenție.

Ceea ce voiam să spun este că am făcut paralela cu unul dintre momentele mele care a ajuns viral pe internet, cu mine cântând una dintre piesele mele. Este vorba despre piesa „Cămașa”, la Spitalul Fundeni, la Secțiunea Hematologie Pediatrică, pentru că o mămică mi-a cerut dacă pot să le cânt puțin din piesa asta, pentru că au ascultat-o cu puțin timp înainte, fără să știe că vin acolo. Nici nu am stat să mă gândesc, e o situație care te face să te simți neputincios. Dacă am putut să le aduc puțină bucurie...”, a transmis Theo Rose, pe Instagram.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Cel mai tare au deranjat-o comentariile în care oamenii condamnau manelele și asociau incultura cu acest gen muzical care a consacrat-o. Theo Rose a explicat de ce anume a decis să le bucure inimile cu una dintre cele mai cunoscute piese ale sale și a fost șocată de faptul că oamenii au dat de înțeles că dacă bolnavii ascultă manele nici măcar nu ar merita să se vindece. În plus, l-a dat exemplu pe bunul ei prieten, Bogdan de la Ploiești, care a făcut o mulțime de fapte bune pentru oamenii care aveau cu adevărat nevoie și le-a zis oamenilor, la final, că mai bine ar dona, în loc să comenteze.

Odată ce s-a viralizat videoclipul, au apărut și multe comentarii de la oameni de cultură, care condamnă manelele și incultura asociată cu acest gen muzical și care pretind că orice gest venit din direcția asta nu ar trebui luat în considerare din cauza genului muzical. Erau ceva de genul „Bravo, acum că le-ai cântat o manea s-au vindecat”, „Manele se cântă la bolnavii de cancer”. Dar ce se cântă, nebunilor? Vivaldi? N-am știut eu să cânt muzică clasică, altfel mă asculta toată România.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

E ca și cum ai spune că omul ăla bolnav nu merită să se vindece din cauza preferințelor lui muzicale. Trebuie să fii dobitoc să spui asta. Nu vă mai considerați selectivi, dacă nu ascultați manele. Apropo de colegul meu Bogdan de la Ploiești, el a făcut multe gesturi frumoase pentru oamenii aflați în nevoie. Ăștia care au comentat ce au făcut? Puneți mâna și donați”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.