Dwayne Johnson, cunoscut sub numele de scena "The Rock", a anuntat pe Instagram ca actrita americano-canadiana s-a alaturat distributiei filmului "Baywatch/ Salvamarii", o adaptare dupa serialul de televiziune cu acelasi nume, scrie The Hollywood Reporter.

Johnson a postat o fotografie pe reteaua de socializare, in care se afla alaturi de Pamela, descriind-o pe artista ca fiind "una dintre cele mai emblematice figuri ale unei generatii".

"Nu am putea face acest film fara Anderson", a adaugat fostul wrestler profesionist.

Actrita in varsta de 48 de ani se va alatura distributiei filmului din care face parte si David Hasselhoff, unul dintre actorii principali ai serialului Baywatch, care a fost lansat in 1989.

Carmen Electra, o alta favorita a seriei de televiziune, a declarat de curand ca este dornica fie implicata in film.

Noul film "Baywatch/ Salvamarii" se concentreaza pe viata liderului unui grup de elita de salvamari, interpretat de The Rock, care este obligat sa se alieze cu un fost participant la Jocurile Olimpice ( Zac Efron) pentru a apara golful de pe coasta californiana.

Regizat de Seth Gordon, in pelicula mai pot fi urmariti Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach si Hannibal Buress.

Filmarile pentru "Baywatch" au inceput deja, in Boca Raton, Florida, pe 22 februarie, scrie MEDIAFAX.

Pelicula va avea premiera anul viitor, in data de 19 mai, in Statele Unite.

Serialul "Baywatch" a rulat de la sfarsitul anilor '80 pana in 2001, insumand 242 de episoade. Scenele filmate cu incetinitorul si oamenii cu siluete statuare ce defileaza in costume de baie rosu aprins au consacrat serialul, care le-a oferit totodata actritelor Pamela Anderson, Yasmine Bleeth si Carmen Electra sansa de a se afirma si de a-si construi o cariera fulminanta.

Pamela Anderson este actrita si fotomodel, fiind cunoscuta in special pentru rolurile din serialele de televiziune "Mesterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" si "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curba ascendenta dupa ce a fost desemnata playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe aparitii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulti (14).

Citeste si:
Tily Niculae și-a început cariera la doar 16 ani. Cât de greu i-a...
Tily Niculae și-a început...

Pamela Anderson are doi fii - Brandon, in varsta de 19 ani, si Dylan, in varsta de 17 ani - cu primul ei sot, rockerul Tommy Lee. Vedeta nord-americana a fost casatorita si cu Kid Rock.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o sustinatoare a mai multor organizatii caritabile, a unor fundatii ecologiste si a unor asociatii de protejare a animalelor salbatice, precum Oameni pentru Tratarea in mod Etic a Animalelor (PETA).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.