Actorul Jake Lloyd, inchis dupa ce a fost fugarit de politie pe autostrada, intr-o cursa nebuna, devenit star la 10 ani pentru rolul sau din "Stars Wars - Episodul I", a fost internat la psihiatrie, potrivit 20minutes.fr.

Exista credinta ca filmul "Star Wars" i-a distrus cariera lui Hayden Christensen (cel care l-a jucat pe Anakin Skywalker pe cand era jedi). Tot "Razboiul stelelor" i-a pus in pericol viata lui Jake Lloyd, care la 10 ani interpreta rolul viitorului Darth Vader in "Razboiul stelelor" - Episodul I: Amenintarea fantomei." Tanarul actor, in varsta de 27 de ani acum, ar fi marturisit ca regreta aparitia sa in film, cele 60 de interviuri pe zi, glumele colegilor sai de platou... Era un infern.

In iunie 2015, Jake a fost prins de politisti gonind nebuneste pe autostrada. Dupa ce a fost plasat in detentie, Jake Lloyd a fost trimis de urgenta la spitalul de psihiatrie, unde este tratat si in prezent de schizofrenie, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unei declaratii oferite de mama lui Jake Lloyd pentru site-ul TMZ, autoritatile au inteles ca tanarul avea mai degraba nevoie de ajutor, decat de sanctiuni. Mama sa a vorbit cu Jake saptamana trecuta si deja a observat o ameliorare. Inca nu se cunosc informatii despre data cand Jake va fi externat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.