Cantareata in varsta de 49 de ani le-a spus fanilor ca va amana turneul mondial "Unbreakable", dupa ce luna trecuta a anulat etapa europeana a turneului, iar anul trecut a amanat 29 de concerte din SUA, scrie contactmusic.com.

Cantareata le-a spus fanilor ca va amana turneul mondial "Unbreakable" pentru a-si intemeia o familie alaturi de sotul ei Wissam Al Mana.

Intr-un videoclip postat pe Twitter, cantareata le-a adus la cunostinta fanilor vestea rea.

"Salutare! Dupa cum probabil stiti, pe 31 august am lansat turneul mondial Unbreakable. In primul rand, vreau sa multumesc tuturor fanilor care au venit la concert. Va multumesc foarte mult", a spus compozitoarea americana.

"Voi ati facut spectacolul memorabil in fiecare seara. Suntem in a doua etapa a turneului, dar a avut loc o schimbare neasteptata. Cred ca este foarte important ca voi sa aflati primii ca eu si sotul meu incercam sa ne intemeiem o familie, asa ca ma vad nevoita sa aman turneul", a adaugat Janet.

"Va rog frumos, daca puteti, sa incercati sa intelegeti ca trebuie sa fac asta acum. La indemnul doctorilor, trebuie sa ma odihnesc. Dar nu am uitat de voi. Voi continua turneul cat de repede este posibil", a conchis Jackson.

Mesajul postat de Janet Jackson pe reteaua de socializare a starnit, surprinzator, reactii pozitive, fanii crezand ca aceasta este deja insarcinata si trimitand mesaje cu felicitari.

In ianuarie, Janet a negat mai multe zvonuri conform carora ar suferi de cancer, dupa ce a anulat si mai multe date din turneu.

"Zvonurile sunt false. Nu am cancer. Sunt in recuperare. Doctorii au fost de acord cu datele programate pentru concertele din Europa si, dupa cum am promis, show-urile amanate vor fi reprogramate. Va multumesc pentru rugaciunile si dragostea voastra", a fost mesajul postat de cantareata pe o retea de socializare.

"Unbreakable", aparut pe 2 octombrie, in 2015, este cel de-al 11-lea album de studio al cantaretei americane Janet Jackson si, totodata, primul disc lansat de artista dupa materialul discografic "Discipline", din 2008. Albumul reprezinta primul proiect muzical al artistei americane realizat in colaborare cu noua ei casa de discuri, Rhythm Nation, o divizie a grupului BMG.

Citeste si:
Ținute și obiecte personale a lui Janet Jackson sunt scoase la...
Ținute și obiecte din...

In ultimii ani, Janet Jackson a disparut aproape complet din viata publica si a evitat atentia presei internationale, adoptand un stil de viata foarte discret si locuind mai mult in Orientul Mijlociu, alaturi de cel de-al treilea sot al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana, scrie MEDIAFAX.

Janet Jackson este mezina familiei Jackson si, exceptandu-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes in cariera solo, reusind sa vanda peste 100 de milioane de albume in lumea intreaga, de la debutul ei, in 1982. De-a lungul anilor, artista americana a fost recompensata cu sase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, doua premii Emmy si un Glob de Aur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.