Actrita Drew Barrymore s-a desparitit de cel de-al treila sot, actorul Will Kopelman, dupa aproape patru ani de casnicie, fostul cuplu avand impreuna doua fiice, fiind vorba despre cea de-a treia casnicie esuata a actritei americane, informeaza contactmusic.com.

Potrivit unor surse, actrita si Will Kopelman s-au separat si planuiesc sa divorteze pana la sfarsitul anului.

"Au avut anummite probleme dar raman apropiati de dragul copiilor lor", a declarat o sursa pentru sectiunea mondena de la The New York Post, Page Six, precizand ca: "Drew a avut o copilarie extrem de rebela, nefiind sprijinita de familia sa si in timp ce este o persoana extrem de diferita in prezent si o mama minunata, o parte din acel bagaj poate ramane cu tine."

Relatia cuplului a inceput in februarie 2011, iar cei doi s-au casatorit pe proprietatea lui Drew Barrymore din Montecito, California, in iunie 2012. Cei doi sunt parintii a doua fiice, Olive de trei ani si Frankie, de aproape doi ani. Kopelman, actor care a jucat in filmele "Intern" (2000) si in "Friendly Fire" (2006), in varsta de 38 de ani, este si consultant de arta si fiul extrem de avut al fostului director executiv de la Chanel, Arie Kopelman, scrie MEDIAFAX.

Actrita din filmul "Ingerii lui Charlie" a vorbit pentru prima oara despre casnicia sa in noiembrie 2015, declarand pentru revista Us Weekly ca arta compromisului este extrem de importanta intr-o relatie.

"Eu si cu sotul meu facem multe compromisuri... Micile lucruri pe care le poti schimba pot face o relatie mai puternica. Compromisul insemna sa te schimbi in mai bine. Este o ocazie ca tu sa devii o persoana mai buna, mai deschisa", a declarat actrita in varsta de 41 de ani.

Aceasta este cea de-a treia casnicie esuata a lui Drew Barrymore - ea a mai fost casatorita cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, doar pentru cateva saptamani, in 1994 si apoi cu comedianul Tom Green, in iulie 2001. Acesta a intentat divort in decembrie acelasi an, iar finalizarea despartirii a avut loc in octombrie 2002.

Reprezentantii cuplului nu au confirmat inca sau infirmat faptul ca Drew Barrymore si Will Kopelman s-au despartit, zvonul venind la o zi dupa ce actrita a postat pe contul sau de Instagram o fotografie cu un nou tatuaj al sau. Acesta este facut pe incheietura bratului sau drept si reprezinta numele fiicelor sale. Fotografia este urmata de un scurt text: "Mi-am facut un scurt si minunat memento pe bratul meu."

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Drew Barrymore este actrita si producatoare de film, ea aflandu-se pentru prima oara in fata camerelor de filmat pe cand avea doar 11 luni. Barrymore a debutat in cinematografie in 1980, in filmul "Eveniment periculos/ Altered States", castigandu-si celebritatea cu rolul din "E.T." si devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior sa isi dezvolte cariera cu roluri de comedie. Dupa o serie de filme mai putin cunoscute, Drew Barrymore a aparut in cateva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Ingerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" si "Despre barbati si nu numai". A castigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Actrita a aparut in 2014 in filmul "Din greseala impreuna / Blended", in care joaca alaturi de Adam Sandler, colegul sau din "Nunta cu cantec/ Wedding Singer" (1998) si "Mereu la prima intalnire/ 50 First Dates" (2004).

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Detinatoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a aparut pe coperta revistei People in numarul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.