Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta pe 5 aprilie in Bucuresti.

Gheorghe Zamfir, care pe data de 6 aprilie implineste 75 de ani, va sustine un concert la cererea publicului, pentru a doua oara pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 5 aprilie, de la ora 21:30, dupa show-ul sold out din ianuarie.

Artistul ce a revolutionat sunetul si a adus acordurile naiului la rang de arta, va fi insotit de trupa sa de acompaniament si va delecta publicul cu acorduri clasice, compozitii proprii, dar si cu reinterpretarile unor melodii intrate in istorie, cu momente surpriza, ce vor avea in prim plan secvente pop-rock de referinta sau pasaje muzicale din filme celebre. Pe langa faptul ca a readus in inima si in atentia publicului un instrument aproape uitat, Gheorghe Zamfir si-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor productii cinematografice de mare calibru. De la aparitia notabila de pe coloana sonora a legendarei productii "Le grand blond avec une chaussure noire", pana la mai recentele interpretari incluse in tema sonora a filmelor "Kill Bill", "Once upon a Time in America" sau "Karate Kid", contributia artistului in domeniul muzicii de film este remarcabila.

Personalitate marcanta a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de institutii prestigioase din lumea intreaga prin acordarea unor premii si distinctii printre care se numara Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Frantei, Titlul de Ofiter si Cavaler al Frantei, Belgiei si Luxemburgului si Ordinul Comandorului in Columbia.

Biletele pentru acest eveniment se pot achizisiona la pretul de 90 de lei (acces general cu loc la masa) sau 120 de lei (VIP, cu loc la masa in fata scenei), fiind valabile doar 80 de bilete la aceasta categorie. De asemenea, sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 90 de lei.

Biletele pentru concertul lui Gheorghe Zamfir se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului, la intrare.

Citeste si:
S-au pus în vânzare biletele pentru Agri Trade Summit 2024. Prețuri...
S-au pus în vânzare biletele...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.