Actorul american Steven Seagal filmeaza la Constanta pentru pelicula "Contract To Kill", in regia lui Keoni Waxman, un lungmetraj care va fi realizat integral in Romania, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Castel Film.

Filmarile pentru "Contract To Kill" au inceput, duminica, si se desfasoara in centrul vechi al orasului Constanta, dar si in statiunea Mamaia.

Actorul Steven Seagal s-a alaturat distributiei acestei pelicule, la filmari, marti. Pelicula "Contract To Kill", in regia lui Keoni Waxman, din a carei distributie face parte si actorul Russell Wong, va presupune filmari si la studiourile Castel Film.

Pe de alta parte, Steven Seagal isi va incheia sederea in Romania cu un gest umanitar pe care il va face joi, la Constanta, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Steven Seagal, alaturi de Ioana Barbuliceanu, un copil talentat din Constanta, isi continua actiunile filantropice (...) la magazinul Brick din Constanta, unde, printr-un gest umanitar, va acorda sprijin unei familii nevoiase pentru reconstructia casei ce a fost arsa intr-un incendiu, va acorda sprijin unor copii orfani", se spune in comunicat.

Steven Seagal a filmat in Romania de mai multe ori, pe parcursul ultimilor ani. Astfel, acesta a filmat in Romania pentru peliculele "Born to Raise Hell", de Lauro Chartrand, "Against the Dark", de Richard Crudo, "Attack Force" si "Shadow Man", regizate de Richard Keusch, dar si pentru "The Mercenary: Absolution", regizat de Keoni Waxman.

Steven Seagal, nascut pe 10 aprilie 1952, este actor, producator si scenarist, el jucand in numeroase filme de actiune. Actorul este, totodata, maestru in artele martiale japoneze, avand centura neagra cu 7 dani in stilul aikido. Filmele in care a jucat au avut incasari totale de peste 923 de milioane de dolari pe plan mondial. Steven Seagal este un cunoscut militant pentru protectia mediului, un activist pentru drepturile animalelor si un sustinator al miscarii pentru independenta Tibetului.

Citeste si:
Ambasadei Ucrainei în România: „Nu mai filmaţi şi nu mai postaţi pe...
Ambasadei Ucrainei în...

Steven Seagal este si un cunoscut militant pentru protectia mediului, activist pentru drepturile animalelor si s-a implicat de mai multe ori in ajutorarea persoanelor aflate in suferinta.

Astfel, in timpul vizitelor sale in Romania, Seagal s-a implicat in mai multe actiuni umanitare. In 2005, impresionat de drama sinistratilor afectati de inundatiile din zona Vrancea, actorul a vizitat satul Milcov si a ajutat familiile cu saltele, haine, alimente si bani. Tot atunci, actorul a acceptat sa ia parte la proiectul "Alege Viata", sustinut de Agentia Nationala Antidrog, avand o intalnire cu copii din Bucuresti, carora le-a vorbit despre pericolele consumului de droguri. Tot in anul 2005, Steven Seagal le-a oferit daruri orfanilor si copiilor cu dificultati materiale de la Asociatia Gladiator din Capitala.

Citeste si:
8 pelicule care s-au filmat in alte locuri decat cele mentionate in...
8 pelicule care s-au filmat...

In 2013, Steven Seagal a vizitat fiecare padoc de la Uzunu si a adoptat la distanta un caine fara stapan, Grivei. Totodata, actorul a donat 6,5 tone de mancare celor 140 de caini din adapost. Dupa un an, Seagal si-a adus familia in vizita in Romania, de unde au adoptat doi catei, Take si Ringo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.