Cantareata australiana Kylie Minogue, in varsta de 47 de ani, s-a logodit cu actorul britanic Joshua Sasse, 28 de ani, cuplul publicand un anunt in ziarul The Telegraph, in pofida declaratiilor repetate facute in trecut de artista, care sustinea ca probabil nu se va casatori niciodata.

Cantareata in varsta de 47 de ani este intr-o relatie de jumatate de an cu a actorul britanic in varsta de 28 de ani. Cu doar cateva zile in urma, la Premiile "New Musical Express" (NME), Kylie a fost vazuta purtand un inel cu un diamant imens, potrivit bbc.co.uk. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, cand Joshua Sasse juca in comedia musicala "Gallavant".

In legatura cu diferenta de varsta dintre cei doi - 19 ani -, Kylie Minougue a facut urmatoarele precizari la un post de radio australian: "Eu cred ca opinia generala este ca ne sta bine impreuna. Deci, chiar daca pe hartie ar putea sa nu arate prea bine, pur si simplu este corect. El este un tip absolut genial, sclipitor".

Starul australian a adaugat ca, si daca ar incerca sa-si ascunda entuziasmul si sa para detasata, stie ca se citeste fericirea pe chipul ei, scrie MEDIAFAX.

Anul trecut, Kylie a vorbit despre relatia cu Joshua Sasse la emisiunea "Desert Island Discs", a postului Radio 4, sugerand ca i-ar placea sa isi intemeieze o familie, contrar faptului ca in trecut, vorbind despre viata personala, artista declara ca nu stie daca se va casatori vreodata. "Sa am copii ar fi incantator, dar casatoria? Casatoria este mai jos pe lista mea" de prioritati, spunea Kylie Minogue intr-un interviu acordat Sunday Times Style in februarie 2014.

Cantareata australiana Kylie Minogue a avut relatii amoroase cu multi cantareti, modele si actori, printre care Michael Hutchence, Oliver Martinez si Andres Velencoso.

Artista s-a despartit de iubitul ei, modelul spaniol in varsta de 35 de ani Andres Valencoso, in octombrie 2013, dupa o relatie de cinci ani. In trecut, Kylie Minogue recunoastea ca era atrasa de barbati "complecsi", un eufemism pentru "dificili" si "instabili". Unul dintre fostii ei iubiti, Michael Hutchence, fostul lider al trupei rock INXS, care s-a sinucis in 1997, obisnuia sa spuna ca hobby-ul sau preferat era "coruperea lui Kylie". Un alt iubit al artistei, modelul James Gooding, a vandut tabloidelor o serie de detalii picante despre relatia lor.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

La randul sau, actorul francez Olivier Martinez, cu care Kylie Minogue a avut o relatie din 2003 pana in 2007 si care i-a stat alaturi in timpul tratamentului pentru cancer mamar in 2005, a demonstrat ca are o fire temperamentala, care a iesit la lumina recent, dupa ce s-a batut cu fostul partener de viata al sotiei sale, actrita Halle Berry.

Kylie Minogue si-a inceput cariera ca actrita cu un rol in serialul australian "Neighbours". Dupa succesul primelor doua single-uri, "Locomotion" - care a ocupat primul loc in topul australian timp de sapte saptamani - si "I Should Be So Lucky", Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", in duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", in duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" si "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vanzari de peste 60 de milioane de albume in intreaga lume si numeroase premii. Artista a concertat la Bucuresti, in 2008, in cadrul turneului KYLIEX2008.

Citeste si:
Kylie Minogue a raspuns unui clip unde doua fete ii cantau o melodie
Kylie Minogue, impresionata...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.