Trupa britanica The Rolling Stones s-a aflat sub alerta de securitate pentru 24 de ore, dupa ce unul dintre muncitorii angajati pentru un spectacol al formatiei sustinut in Argentina, a fost impuscat mortal, potrivit contactmusic.com.

Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood si Charlie Watts au fost escortati in Buenos Aires cu ajutorul paznicilor inarmati, dupa ce Pedro Luis Tabares, unul dintre angajatii formatiei, in varsta de 54 de ani, a fost ucis in urma unei tentative de jaf dupa un spectacol al trupei, sustinut pe 11 februarie, la stadionul La Plata, informeaza surse ale cotidianului britanic Daily Mirror.

Incidentul s-a petrecut dupa concert, iar Tabares se afla impreuna cu colegii sai. Acesta a fost impuscat mortal intr-o ambuscada organizata de un grup delincvent care incerca sa fure sumele incasate pe bauturile vandute la stadion. Un columbian in varsta de 31 de ani, cunoscut drept John Alexander Bobadilla Vega, a fost arestat ulterior.

Rockerii veteraini, care au spectacole in America de Sud in cadrul turnerului "America Latina Ole", nu isi asuma riscuri in privinta securitatii si calatoresc in masini separate cu paznici inarmati, care imprejmuiesc hotelurile la care se cazeaza, scrie MEDIAFAX.

Formatia a sustinut show-ul final de pe stadionul La Plata, pe 13 februarie, inainte de a calatori spre Brazilia, Uruguay, Peru si Colombia.

Potrivit unei surse ale Daily Mirror, persoanele instarite reprezinta intotdeauna posibile tinte, dar membrii formatiei The Rolling Stones "sunt bine paziti tot timpul de catre cei mai buni experti in securitate de pe planeta".

Rockerii nu au facut declaratii cu privire la decesul respectivului barbat, dar le-au multumit fanilor lor din Argentina pe Twitter.com, dupa ultimul spectacol din aceasta tara. Alaturi de o imagine cu lista de cantece, membrii The Rolling Stones au scris: "Muchas gracias Argentina! #StonesArgentina".

The Rolling Stones, infiintata la Londra, in 1962, este una dintre cele mai renumite formatii rock din lume. Trupa este formata din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ronnie Wood. The Rolling Stones a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa.

Citeste si:
Preotul Mirea Vîrtejanu, sfaturi pentru Monica Odagiu, după ce a...
Preotul Mirea Vîrtejanu,...

In 2007, formatia The Rolling Stones a concertat si in Romania, in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.