Kim Kardashian si Kanye West au devenit parinti pentru a doua oara, sambata, iar, intr-o declaratie transmisa presei, se arata ca atat mama, cat si fiul se simt bine.

"Kim Kardashian West si Kanye West i-au spus bun venit pe lume fiului lor, in aceasta dimineata. Mama si copilul se simt bine", se arata in declaratia data publicitatii.

Cateva minute mai tarziu, Kardashian a publicat pe contul sau de Instagram mesajul "Este aici!".

In ceea ce priveste numele pe care il va purta noul membru al familiei West, cei doi nu au luat inca o hotarare. Kim Kardashian a declarat in urma cu cateva saptamani: "Nu-mi place South (Sud)... North (Nord, numele fetitei cuplului, n.r.) va fi intotdeauna mai bun... Ea are o directie mai buna". Kim Kardashian, protagonista a show-ului TV "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat recent de Forbes.

Starleta americana are o relatie cu Kanye West din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014, la Florenta.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013. In prezent, acesta lucreaza la un nou material de studio, "Swish".

Intr-un clasament anual dat publicitatii de revista Forbes, in luna septembrie, Kanye West a ocupat pozitia a saptea in topul celor mai bogati rapperi din lume, cu o avere estimata la 22 de milioane de dolari, ce provine din venituri obtinute din concerte, turnee, colectii vestimentare si reclame pentru diverse produse.

Citeste si:
Kim Kardashian, achiziție neașteptată la o licitație. Vedeta a...
Kim Kardashian, achiziție...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.