Concertul in premiera in Romania al supergrupului The Aristocrats, care va avea loc pe 7 decembrie, a fost mutat de la The Silver Church Club, informeaza organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

Concertul a fost initial anuntat sa aiba loc la The Silver Church Club, insa acest spatiu este in curs de renovare, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Grupul este format din chitaristul Guthrie Govan, basistul Bryan Beller si tobosarul Marco Minnemann, trei muzicieni aclamati la nivel international, care abordeaza un stil aparte, o fuziune intre rock instrumental, progressive si jazz.

"Ceea ce il diferentiaza de altii este faptul ca, indiferent de miscarile pe care le face, reuseste sa combine totul atat de gratios si sa ii iasa perfect fiecare abordare"
, a afirmat Joe Satriani despre Guthrie Govan. Acesta a primit titlul de cel mai bun chitarist din lume din partea revistei The Guitarist si a colaborat cu trupe ca Asia, GPS si The Young Punx.

Bryan Beller este cunoscut pentru contributia sa in activitatea unor artisti ca Dethklok, Mike Keneally, Steve Vai, James LaBrie si Joe Satriani. Ca artist solo, basistul a lansat trei albume din 2008 pana in 2011, iar apoi a inceput colaborarea cu The Aristocrats. Este editor pentru revista Bass Player, precum si pentru Real World.

Marco Minnemann este cunoscut ca un inovator in lumea tobosarilor, dezvoltand o tehnica numita "interdependenta" pe care a conceptualizat-o intr-o carte dedicata. In 2011, Minnemann a fost finalist in seria de auditii pentru postul de tobosar al formatiei Dream Theater. In prezent, bateristul face parte din trupa lui Steven Wilson si canta impreuna cu Joe Satriani, pe langa activitatea pe care o desfasoara in The Aristocrats.

The Aristocrats isi promoveaza in acest turneu cel mai recent album, "Tres Caballeros", lansat in luna iulie a acestui an.

Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate din reteaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si online, de pe eventim.ro. Tichetele care vor fi achizitionate pana in ziua evenimentului costa 85 de lei, iar, in ziua concertului, pretul unui bilet va fi de 99 de lei.

Citeste si:
Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București
Un nou magazin Victoria’s...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.