Scriitoarea americana Stephenie Meyer, autoarea romanelor din seria "Amurg/ Twilight", va produce un serial fantasy pentru serviciul de streaming online Hulu, informeaza contactmusic.com.

Astfel, scriitoarea americana s-a asociat cu managerii studiourilor Lionsgate si va fi producator executiv al serialului "The Rook", ce are la baza romanul omonim scris in 2012 de Daniel O'Malley.

Noua productie TV va avea ca protagonista o femeie cu puteri speciale care este angajata de o misterioasa agentie guvernamentala britanica pentru a apara tara de anumite forte supranaturale.

O continuare a romanului "The Rook", intitulat "Stiletto", va fi lansat in 2016.

Noul serial, ce va fi difuzat si de un post de televiziune britanic, reprezinta o noua colaborare a scriitoarei Stephenie Meyer cu directorii de la Lionsgate, compania care a distribuit toate cele cinci filme din seria "Amurg/ Twilight", scrie MEDIAFAX.

Franciza "Twilight" are la baza romanele scriitoarei Stephenie Meyer, care au fost traduse in 37 limbi si s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Cele cinci lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, si "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon, si "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", de Bill Condon - au obtinut impreuna incasari de 3,4 miliarde de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.