In luna noiembrie, finlandezii de la Korpiklaani revin in Romania alaturi de trupa Arkona, in cadrul unui eveniment Metalhead, ce va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti.
Trupa Korpiklaani va prezenta la Bucuresti noul lor album "Noita", playlistul concertului continand si foarte multe alte piese care i-au facut celebri. Cel mai nou album al trupei a fost lansat in data de 5 mai in Statele Unite.

Invitatii speciali ai serii vor fi italienii de la Raul Doamnei. Evenimentul va avea loc in cortul incalzit al Arenelor Romane, avand o capacitate totala de 1800 de persoane, fumatul fiind interzis.

„Noita este o persoana cu foarte multe cunostinte in mai multe domenii si cu un mod aparte de a intelege natura, despre care se crede ca are puteri supranaturale. Aceste persoane au fost uneori numite Tietaja, adica vrajitoare. Noita finlandeza avea puterea de a vindeca si erau membri respectati ai societatii.” – declara trupa.

Arkona, cea mai mare trupa de metal din Rusia, a debutat in anul 2002, abordand un stil definit ca „Slavic Pagan Folk Metal“, formatia reusind sa devina un nume al scenei folk metal din intreaga lume. Numele trupei face referire la ultimul oras-cetate slav care poarta aceeasi denumire.

Trupele Korpiklaani si Arkona canta in noiembrie la Arenele Romane

Solista trupei, care este totodata si compozitoarea pieselor, Maria "Masha Scream" Arkhipova, este considerata una din cele mai talentate artiste din bransa.

Bilete earlybird in numar limitat se gasesc pe www.iabilet.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro si in reteaua iaBilet, Myticket si Eventim (www.iabilet.ro/retea + Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, VGeneration, Zebrapay, Muzica, Mag Orange, Vodafone, Domo, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului, Germanos, Diverta etc..), conform paginii de Facebook a evenimentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.