Trupa finlandeza Korpiklaani revine in Romania la Arenele Romane din Bucuresti, alaturi de rusii de la Arkona, in data de 2 noiembrie, in cadrul unui eveniment oferit de Metalhead.

Cei care vor fi prezenti la concert vor avea parte de o seara de folk metal si pagan metal cu doua trupe etalon, in cadrul unui concert care va dura mai bine de cinci ore.

Evenimentul se va desfasura in cortul incalzit al Arenelor Romane, cu o capacitate de 1800 de persoane, fumatul fiind interzis, conform metalhead.ro.

Trupa va prezentat la Bucuresti noul sau album, "Noita", lansat pe 5 mai in Statele Unite, playlistul concertului avand si multe alte piese care i-au facut celebri. Invitatii speciali ai serii vor fi italienii de la Raul Doamnei.

„Noita este o persoana cu foarte multe cunostinte in mai multe domenii si cu un mod aparte de a intelege natura, despre care se crede ca are puteri supranaturale. Aceste persoane au fost uneori numite Tietaja, adica vrajitoare. Noita finlandeza avea puterea de a vindeca si erau membri respectati ai societatii.” – declara trupa Korpiklaani.

Biletele pentru showul Korpiklaani , Arkona si Riul Doamnei pot fi gasite pe www.iabilet.ro si www.eventim.ro si in retelele iabilet si Eventim (www.iabilet.ro/retea + Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, VGeneration, Zebrapay, Muzica, Mag Orange, Vodafone, Domo, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului, Germanos etc..)

Pentru mai multe detalii vizitati pagina eventului: www.facebook.com/events/1634026273507051.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.