Formatia norvegiana Leprous revine in Romania cu un show exclusiv pentru promovarea celui mai nou album, The Congregation, in cadrul unui eveniment ce va avea loc in data de 22 octombrie, in club Rockstadt din Brasov.

Leprous a fost infiintata in anul 2001 in Notodden, Norvegia. Trupa si-a consolidat rapid pozitia in scena muzicii progresive, devenind o formatie extrem de diversa, cu influente ce pornesc de la Massive Attack sau Radiohead si ajung catre agresivitatea contemporana manifestata de Gojira, conform rockstadt.ro.

Cel de-al 4-lea album de studio, intitulat The Congregation, a fost lansat in data de 25 mai 2015 in Europa. Acesta a fost inregistrate in studiourile Fascination Street si Ghostward Studios din Suedia cu ajutorul producatorului David Castillo.

"A fost fara indoiala cea mai mare provocare de pana acum. Sunt extrem de mandru de rezultat si consider ca acesta este cel mai tehnic, indraznet, proaspat si matur album din cariera noastra. The Congregation a fost compus in majoritate de mine, fapt ce mi-a permis mai multa libertate si nu atat de multa incapatanare catre modul traditional de a compune." declara solistul si claparul Einar Solberg.

"The Congregation" tracklist:

  1. The Price
  2. Third Law
  3. Rewind
  4. The Flood
  5. Triumphant
  6. Within My Fence
  7. Red
  8. Slave
  9. Moon
  10. Down
  11. Lower
  12. Pixel
Pentru mai multe detalii, vizitati pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/events/820592714694156/


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.