Actorul Jim Carrey a participat la inmormantarea fostei sale iubite Cathriona White, sambata, in Irlanda, ce a avut loc in cadrul unei ceremonii funerare in timpul careia starul nord-american nu si-a ascuns emotiile si a parut profund indurerat de aceasta tragedie, informeaza public.fr.

La 11 zile dupa ce a aflat vestea despre sinuciderea fostei sale iubite, Jim Carrey s-a deplasat in satul Cappawhite din Irlanda, sambata, pentru a participa la inmormantarea acesteia. Actorul, in varsta de 53 de ani, s-a alaturat membrilor familiei White care au purtat sicriul cu trupul neinsufletit al fostei sale iubite, cu care starul a avut o relatie tumultuoasa cativa ani, marcata de mai multe despartiri si impacari.

Aproximativ 300 de persoane au participat la slujba funerara in memoria Cathrionei White, al carei trup neinsufletit a fost gasit in resedinta ei din Los Angeles pe 29 septembrie.

Vizibil indurerat, ascunzandu-si chipul in palme, in mijlocul multimii, Jim Carrey si-a aratat emotiile in timpul ceremoniei funerare, chiar daca, asa cum afirma primele concluzii ale anchetei oficiale, starul se despartise de Cathriona White cu doar cateva zile inainte de sinuciderea acesteia. Totusi, potrivit unor noi informatii, un mesaj agresiv expediat de mama Cathrionei ar putea explica teribilul gest al acesteia.

In scrisoarea ei de adio, Cathriona White a spus: "Nu sunt facuta pentru aceasta lume". In aceeasi scrisoare gasita de anchetatori, Cathriona White ii marturisea lui Jim Carrey ca il iubeste foarte mult si ii cerea sa o ierte. Potrivit presei americane, tanara irlandeza, in varsta de 30 de ani, era in curs de a divorta de sotul e, iar Jim Carrey nu era la curent cu aceasta situatie.

Se pare ca actorul a iertat-o pe Cathriona, pentru ca, la doar cateva ore dupa ceremonia funerara, celebrul actor a publicat un mesaj emotionant pe Twitter. Mesajul contine o fotografie care il prezinta pe actor alaturi de fosta sa iubita si un text cu rol de concluzie: "Iubirea nu poate fi pierduta".

Paramedicii care au ajuns la resedinta pe care Cathriona White o detinea in Sherman Oaks, California, pe 29 septembrie, au constatat decesul acesteia, la varsta de 30 de ani. Potrivit unor surse din domeniul judiciar, Cathriona White ar fi decedat din cauza unei supradoze de medicamente, indicii in acest sens fiind descoperite langa trupul ei neinsufletit.

Citeste si:
Sorana Darclee și-a înmormântat mama. Ce a scris pe Instagram la...
Sorana Darclee și-a...

Cathriona White si Jim Carrey aveau din anul 2012 o relatie ce a fost marcata de cateva despartiri si impacari. Actorul in varsta de 53 de ani ar fi parasit-o pe Cathriona White pe 24 septembrie.

In 2014, actorul canadian Jim Carrey, care a fost casatorit de doua ori, spunea ca nu se va mai casatori "din proprie initiativa" pentru a treia oara, chiar daca va intalni femeia perfecta.

Starul canadian a fost casatorit cu Melissa Womer pentru opt ani, din 1987 pana in 1995, si cu Lauren Holly pentru un an, in perioada 1996 - 1997. Apoi, actorul a avut o relatie cu actrita Jenny McCarthy timp de cinci ani, inainte de despartirea lor din 2010, scrie MEDIAFAX.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la inceputul anilor '90, datorita rolurilor din filmele "Ace Ventura: detectivu' lu' peste" si "Masca". El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, in 1996, gratie peliculei "Tipu' de la cablu". Starul canadian s-a remarcat si in alte comedii cu mare succes de casa, precum "Tantalaul si Gogomanul/ Dumb And Dumber", "The Truman Show", "Eu, cu mine si Irene", "Dumnezeu pentru o zi" si "Yes Man - Un cuvant poate schimba totul".

Citeste si:
Jim Carrey s-ar putea retrage din actorie: „Vorbesc destul de serios”
Jim Carrey s-ar putea retrage...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.