Jim Carrey a declarat că se retrage din actorie după noul său film, „Sonic the Hedgehog 2”. Acesta și-a exprimat intenția de a lua o pauză. „Ei bine, mă retrag”, a spus el pentru Acces Hollywood, completând că: „Da, probabil. Vorbesc destul de serios”. Comediantul a dat apoi de înţeles că ar putea reveni asupra deciziei, după câteva momente de răgaz.

Jim Carrey a declarat că s-ar putea retrage din actorie

„Dacă îngerii aduc un fel de scenariu scris cu cerneală de aur care-mi transmite că va fi foarte important pentru oameni, aş putea continua pe acest drum, dar iau o pauză”, a spus el.

Explicând de ce ar vrea să se retragă, Carrey a declarat: „Chiar îmi place viaţa mea liniştită, îmi place să pun vopsea pe pânză, îmi iubesc foarte mult viaţa spirituală şi simt că, iar asta e ceva ce s-ar putea să nu auziţi vreodată că spune o altă celebritate cât timp trăieşte, am suficient. Am făcut suficient. Sunt suficient”.

Jim Carrey a mai luat pauze lungi după roluri majore. El a jucat în primul film „Sonic the Hedgehog" la câţiva ani după continuarea „Dumb and Dumber", din 2014. În acea perioadă, însă, a deţinut roluri în filme mai puţin importante, cum ar fi „The Bad Batch" şi „Dark Crimes", precum şi în serialul TV „Kidding".

Carieră

În anul 1979, Carrey a început să facă comedie la Yuk Yuk în Toronto, unde a crescut. În 1980, el s-a mutat în Los Angeles și a început să colaboreze cu „The Comedy Store”. După puțin timp, și-a întors atenția spre industria filmului și a televiziunii, mergând la casting pentru un loc între membrii sezonului 1980-1981 serialului „Saturday Night Live” de pe NBC.

Nu a fost selectat, deși a găzduit show-ul în 1996, iar primul său rol principal în televiziune a fost în „The Duck Factory”. Acesta a continuat să interpreteze roluri în diferite proiecte de televiziune sau scurtmetraje, ceea ce a dus la o prietenie cu comediantul Damon Wayans, care a jucat alături de Carrey în filmul „Warth Girls Are Easy”. Când fratele lui Wayan, Keenen, a început să dezvolte un show pe Fox numit Living Color, Carrey a fost angajat ca membru.

Citeste si:
Liviu Puștiu, alături de Jador după ce și-a anunțat retragerea din...
Liviu Puștiu, alături de...

Carrey a debutat în film cu un rol în „Rubberface”, care a fost lansat sub numele de „Introducing...Janet”. În același an, el a câștigat un rol principal în comedia „Cooper Mountain”, iar doi ani mai târziu, în 1985, a obținut primul său rol major în comedia neagră „Once Bitten”, în rolul lui Mark Kendall.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.