Actorul Shia LaBeouf a fost arestat in Austin, un oras din statul american Texas, vineri seara, pentru comportament turbulent in spatii publice, cauzat de consumul abuziv de alcool, informeaza variety.com.

Starul american a fost arestat vineri seara, in jurul orei locale 19.30, in timp ce participa la un festival muzical local, Austin City Limits. Potrivit site-ului TMZ.com, actorul a adoptat un comportament bizar, in timp ce se afla pe o strada din centrul orasului Austin.

Actorul a traversat strada respectiva fara sa respecte semnalul luminos al unui semafor, chiar in fata unui echipaj de politie. Apoi, ignorand apelurile politistilor, starul hollywoodian a fugit de acestia. In cele din urma, Shia LaBeouf a fost prins de politisti si a fost arestat.

Actorul a fost transportat in noaptea de vineri spre sambata la inchisoare - Travis County Jail -, insa a fost apoi eliberat dupa ce si-a recunoscut vinovatia.

Festivalul muzical Austin City Limits se desfasoara pana duminica.

In ultimii ani, actorul Shia LaBeouf a avut mai multe altercatii cu politia americana. In 2014, artistul a fost arestat dupa ce a adoptat un comportament turbulent la New York, in timpul unei reprezentatiii a spectacolului "Cabaret", pus in scena pe Broadway, scrie MEDIAFAX.

In martie 2015, un judecator a stabilit ca Shia LaBeouf, in varsta de 28 de ani, trebuie sa se interneze pentru trei luni intr-o clinica de dezintoxicare si sa nu incalce legea pentru o perioada de sase luni, pentru ca Procuratura americana sa renunte la acuzatii.

Shia LaBeouf a devenit celebru dupa rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF "Transformers", care s-au bucurat de un imens succes de casa. Apoi, LaBeouf a fost distribuit in alte doua pelicule cu incasari exceptionale - "Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal" si "Ochi de vultur/ Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou doua roluri in filme cu succes de casa - "Transformers: Razbunarea celor invinsi" si "New York, I Love You", iar, in 2010, a jucat alaturi de Michael Douglas in "Wall Street: Banii sunt facuti sa circule". Recent, Shia LaBeouf a jucat, alaturi de Brad Pitt, in drama de razboi "Fury", de David Ayer.

Citeste si:
Șase elevi din Argeș au venit în stare de ebrietate la ore. Ce...
Șase elevi din Argeș au venit...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.