Franciza cinematografica "Transformers" va continua cu cel putin inca patru filme, care vor fi lansate pe parcursul urmatorilor 10 ani, a dezvaluit Stephen J. Davis, presedintele Hasbro Studios.

Patru filme din aceasta franciza SF, care au avut un mare succes de casa, au fost deja lansate pana in prezent, iar Stephen J. Davis a dezvaluit ca aventurile autobotilor Optimus Prime, Bumblebee si Drifty vor continua in urmatorii 10 ani, prin intermediul unor lungmetraje ce vor fi regizate de cineastul Michael Bay.

Vorbind in cadrul evenimentului MIP Junior, organizat la Cannes, Stephen J. Davis a spus: "Ei bine, veti vedea cate un nou film «Transformers» realizat de Hasbro, Paramount, Michael Bay si de ceilalti parteneri ai nostri. De fapt, tocmai am finalizat, iar unii dintre voi au citit deja despre acest lucru, o experienta incredibila. Am decis ca vrem sa organizam urmatorii 10 ani din franciza «Transformers» si am stat impreuna intr-o camera pentru o perioada de trei luni", scrie MEDIAFAX.

Filmarile pentru cel de-al cincilea film din seria "Transformers" vor debuta anul viitor, iar pelicula va fi lansata pe marile ecrane in 2017. De asemenea, presedintele Hasbro Studios a spus ca s-a bazat pe creativitatea multor persoane, inclusiv a lui Akiva Goldsman, un scenarist premiat cu Oscar, pentru a putea sa alcatuiasca un plan sistematic pe 10 ani, pentru ca aceasta franciza sa ajunga cel putin pana la filmul cu numarul opt.

"Noua dintre cei mai creativi scenaristi cu care am lucrat vreodata, coordonati de Akiva Goldsman, pe care multi dintre voi il cunoasteti dupa ce a castigat premiul Oscar pentru «O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind», dar care a scris scenariile multor alte filme cu adevarat minunate. Ei au alcatuit programul pe urmatorii 10 ani pentru franciza «Transformers». Am procedat intr-un mod similar si pentru productiile din televiziune si cele din spatiul online. Fiti pregatiti, pentru ca «Transformers 5» e deja pe drum, iar el va fi urmat de filmele cu numerele 6, 7 si 8", a spus acesta.

Citeste si:
Will Smith a demisionat de la Academia Oscarurilor, după ce l-a...
Will Smith a demisionat de la...

Primul film al seriei a fost lansat in 2007, cu Shia LaBeouf in rolul principal, care a aparut in trei lungmetraje, insa cel de-al patrulea, "Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction", l-a avut in rolul principal pe Mark Wahlberg. Desi desfiintat de critici, filmul a obtinut incasari de peste un miliard de dolari la nivel mondial.

Primele patru filme din seria "Transformers" au obtinut impreuna incasari de peste 3,7 miliarde de dolari pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.