Divortul actorului britanic Gary Oldman de cea de-a patra sa sotie, cantareata Alexandra Edenborough, a fost finalizat, dupa ce cuplul s-a despartit anul trecut, dupa sase ani de casnicie, starul urmand sa ii plateasca fostei sotii suma de 3,3 milioane de dolari, informeaza femalefirst.co.uk.

O curte superioara de justitie din Los Angeles a incheiat, joi, divortul celor doi, in urma caruia actorul in varsta de 57 de ani isi va pastra cele doua case si mai multe masini, iar cantareata in varsta de 36 de ani va primi suma de 3,3 milioane de dolari, pe care Gary Oldman a fost de acord sa o plateasca, conform intelegerii.

Cantareata Alexandra Edenborough a depus actele de divort pe 9 ianuarie, la un tribunal din Los Angeles, iar motivele invocate au fost "diferente ireconciliabile". Cei doi s-au casatort in seara de Anul Nou din 2008 si nu au copii impreuna.

Gary Oldman s-a casatorit prima data cu actrita britanica Lesley Manville, in 1987, dar cei doi s-au despartit la putin timp dupa nasterea fiului lor, Alfie, in 1989. Un an mai tarziu, actorul britanic s-a casatorit cu Uma Thurman, iar mariajul a durat doar doi ani, scrie MEDIAFAX.

Gary Oldman s-a casatorit din nou in 1997, cu Donya Fiorentino, de care a divortat in 2001. Dupa un proces care a atras interesul publicului, actorul a obtinut custodia celor doi copii, Gulliver si Charlie, pe care ii are cu Fiorentino.

Gary Oldman a fost remarcat ca actor in urma prestatiei sale din "Sid & Nancy" (1986), unde a jucat rolul liderului trupei punk Sex Pistols, Syd Vicious. Actorul a mai interpretat roluri precum Lee Harvey Oswald, in "JFK", contele Dracula, in "Dracula", si nasul lui Harry Potter, Sirius Black, in seria de filme realizate dupa cartile scrise de J. K. Rowling.

De asemenea, Gary Oldman a jucat in trilogia "Batman" regizata de Christopher Nolan ("Batman: Inceputuri", "Cavalerul negru" si "Cavalerul negru: Legenda renaste"). In ultimii ani, actorul britanic a putut fi vazut pe marile ecrane in filmele "Cartea lui Eli", "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea a II-a" si "Un spion care stia prea multe". Desi este cunoscut in industria cinematografica in special in calitate de actor, Gary Oldman s-a remarcat si in calitate de regizor al filmului "Nil my Mouth" (1997), realizat pe baza unui scenariu propriu.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.