In timpul unei interpretari live, Elvis Presley a inceput sa rada atat de tare de reactia unei persoane din audienta incat nu si-a mai putut duce la bun sfarsit piesa.
In vara anului 1969, in timpul unei interpretari live a celebrului cantec "Are you lonesome tonight?", Elvis Presley, aflandu-se intr-o stare de spirit buna, a schimbat versurile originale ale piesei (dupa cum obisnuia sa mai faca cand se simtea in forma) din "Do you gaze at you doorstep and picture me there" in "Do you gaze at your bald head and wish you had hair". In acel moment un barbat din public si-a scos peruca si a inceput sa o fluture, in aer, in ritmul muzicii. Elvis a izbucnit in ras si nu s-a mai putut opri sa termine de cantat. Cissy Houston, mama cantaretei Whitney Houston, care facea backing vocals in timpul melodiei a ramas concentrata pe cantat si l-a impins pe Elvis spre marginea scenei sa redevina serios. Inregistrarea a intrat direct in clasamentul UK Top 30 hit in 1982.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.