Politia australiana a deschis o ancheta, luni, pe baza unei serii de informatii potrivit carora actorul Mel Gibson ar fi agresat fizic si verbal o jurnalista care l-a fotografiat pe starul hollywoodian in compania unei femei tinere, informeaza lefigaro.fr.

Kristi Miller, jurnalista la cotidianul Daily Telegraph din Sydney, spune ca l-a fotografiat pe Mel Gibson, in varsta de 59 de ani, in timp ce iesea dintr-un cinematograf, duminica seara, in compania lui Rosalind Ross, in varsta de 24 de ani. Kristi Miller spune ca a fost busculata si lovita in spate de Mel Gibson, care, apoi, a agresat-o si verbal.

Actorul australian era "extrem de nervos", spune Kristi Miller, potrivit careia Mel Gibson, vazand ca este fotografiat, a scuipat-o in fata si a inceput sa o insulte. "Am fost socata, am fost impinsa, busculata si lovita in spate", a declarat jurnalista australiana.

Politia din statul australian Noul Wales de Sud, a carui capitala se afla la Sydney, a anuntat ca va ancheta acest incident, insa nu a precizat infractiunea vizata.

"Politia a fost informata ca un barbat a fost implciat intr-o altercatie cu o jurnalista-fotograf. El ar fi impins-o pe acea jurnalista. Cerem oricarei persoane care a fost martor la acel incident sa se prezinte la politie", se afirma in comunicatul transmis de autoritatile din Sydney.

Reprezentantii din Statele Unite ai actorului Mel Gibson au negat existenta oricarui contact fizic intre starul hollywoodian si Kristi Miller. "Nu a existat niciun fel de contact intre el si acea jurnalista, care il hartuia pe clientul meu si pe prietena lui", a declarat agentul de presa al starului, Alan Nierob.

Kristi Miller spune insa ca Mel Gibson a continuat sa o insulte pana cand prietena sa a reusit sa il indeparteze de jurnalista, careia i-a cerut scuze. "Credeam ca imi va trage un pumn in fata", a spus jurnalista australiana.

Cariera de actor a lui Mel Gibson a intrat intr-un con de umbra incepand din 2006, odata cu mediatizarea intensa a problemelor sale cu alcoolul si a scandalurilor din viata lui privata. Din acest motiv, el intentioneaza sa se "repozitioneze" in industria de la Hollywood si sa se concentreze aproape exclusiv asupra carierei de regizor, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Formula 1 Australia: Max Verstappen câștigă după o cursă...
Formula 1 Australia: Max...

In anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari si mai bine platiti actori din lume. El a castigat doua premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" si "cel mai bun film", in 1995, cu pelicula "Inima neinfricata/ Braveheart". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" si "Apocalypto" a revenit in ianuarie 2011 pe marile ecrane, dupa o pauza de opt ani, cu rolul din thrillerul "Scapat de sub control/ Edge of Darkness". Cel mai recent film al sau in calitate de actor este "Eroi de sacrificiu 3".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.