Nepoata vitrega a actorului american Morgan Freeman, actrita E’Dena Hines, in varsta de 33 de ani, a fost injunghiata mortal pe o strada din Manhattan, New York, principalul suspect in acest caz fiind iubitul sau.

E'Dena Hines, a carei bunica a fost Jeanette Adair Bradshaw, prima sotie a actorului Morgan Freeman, a fost injunghiata de mai multe ori.

Ea a fost descoperita de politisti pe o strada din fata casei ei, dupa ce acestia au primit un telefon, imediat dupa ora locala 03.00, de la o adresa din apropierea apartamentului lui E'Dena Hines din Manhattan. Ulterior, E'Dena Hines a fost transportata la Harlem Hospital Center, unde a fost pronuntat decesul femeii. Un barbat in varsta de 30 de ani, care, potrivit politistilor, ar fi iubitul lui E'Dena Hines, a fost gasit la locul crimei, a fost luat in custodie de politisti si dus la spital pentru evaluare psihiatrica, scrie MEDIAFAX.

Politistii nu au dezvaluit numele barbatului, insa, potrivit presei internationale, acesta ar fi Lamar Davenport. Acesta ar fi ucis-o pe iubita sa intr-un ritual de exorcizare, care ar fi fost influentat de consumul de droguri. Acesta ar fi fost auzit strigand: "Iesiti afara, diavolilor! In numele lui Iisus Cristos, va arunc afara!.

Bunica lui E'Dena Hines a fost casatorita in trecut cu Morgan Freeman, iar tanara chiar a avut o aparitie intr-unul dintre filmele actorului, "5 Flights Up", care a fost lansat in luna mai. Pe de alta parte, in urma cu trei ani, au aparut speculatii ca Morgan Freeman ar fi implicat intr-o relatie amoroasa cu E'Dena Hines. La momentul respectiv, actorul in varsta de 78 de ani a negat aceste zvonuri.

Dupa aflarea informatiei privind decesul acesteia, Morgan Freeman a facut publica o declaratie de presa: "Lumea nu va sti niciodata cat de talentata era si cat de multe avea de oferit. Prietenii si familia sa au fost suficient de norocosi pentru ca au cunoscut ceea ce a insemnat ea ca om. Steaua sa va continua sa straluceasca in inimile, gandurile si rugaciunile noastre. Odihneasca-se in pace".

Morgan Freeman, care a cunoscut succesul in cinema dupa ce a trecut de varsta de 50 de ani, a primit, in februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestatia din "O fata de milioane/ Million Dollar Baby", de Clint Eastwood. Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Strada/ Street Smart", "Soferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy", "Inchisoarea Ingerilor/ The Shawshank Redemption" si "Neinfrant/ Invictus". Anul trecut, starul american a putut fi urmarit pe marile ecrane din Romania in filmul "Lucy", de Luc Besson, unde joaca impreuna cu Scarlett Johansson.

Citeste si:
Bunică arestată la domiciliu, după ce și-a legat nepoata cu un lanț...
Bunică arestată la domiciliu,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.