Social 14 Mai 2022 08:00 de Clara Vacaru
O femeie din Dolj a fost arestată la domiciliu, după ce și-a legat nepoata cu un lanț de piciorul patului.

Polițiștii Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca, împreună cu reprezentanții autorității locale, au mers, vineri, în comuna Cerăt, la locuința unei femei de 53 de ani, bunica unei fete de 10 ani, căreia îi este și asistent personal.

În una dintre camere a fost găsită copila de 10 ani, legată cu un lanț de piciorul stâng, asigurat cu un lacăt, iar lanțul era legat de piciorul patului.

Bunica s-a ales cu dosar penal, iar nepoții ei au fost preluați de stat

„În urma celor constatate, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. Minora de 10 ani și fratele acesteia de 15 ani au fost preluați de reprezentanții DGASPC Dolj, minora fiind în afara oricărui pericol”, transmite Poliția Dolj.

Femeia a fost prezentată instanței de judecată care a dispus arestul la domiciliu pentru 30 de zile.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.