Rapperul Busta Rhymes a fost arestat la New York, in urma unei altercatii cu un angajat al unei sali de fitness, in timpul careia l-a lovit pe acesta in partea din spate a capului cu o cutie de suc din pudra proteica, informeaza contactmusic.com.

Artistul, in varsta de 43 de ani, se afla in prezent in arest, la New York, dupa o altercatie pe care a avut-o cu un angajat al salii de fitness Steel Gym din cartierul newyorkez Chelsea, miercuri seara. Potrivit presei americane, rapperul l-ar fi lovit pe acel angajat in partea din spate a capului cu o cutie de Muscle Milk, o bautura obtinuta din pudra proteica.

Nu se stie daca ranile suferite de angajatul salii de fitness sunt grave sau usoare, insa artistul a fost arestat la scurt timp dupa aceea pentru agresiune.

Avocatii rapperului Busta Rhymes - al carui nume real este Trevor Tahiem Smith Jr. - spun ca acesta nu a comis nicio infractiune, considerand ca acuzatiile formulate pe numele clientului lor reprezinta "o multime de prostii". Avocatul sau principal, Scott Leemon, a precizat pentru TMZ.com: "Aceasta este inca o incercare de a profita de celebritatea lui Busta".

Nu este pentru prima data cand Busta Rhymes a fost acuzat de agresiune. In august 2006, a fost acuzat de agresiune, dupa ce a batut un barbat care a scuipat pe automobilul sau. Sase luni mai tarziu, a refuzat sa accepte o intelegere cu Procuratura, in virtutea careia ar fi trebuit sa petreaca sase luni in inchisoare, dupa ce l-a agresat fizic pe fostul sau sofer.

In schimb, rapperul a fost in cele din urma condamnat la trei ani de inchisoare, 10 zile de munca in folosul comunitatii si o amenda de 1.250 de dolari, alaturi de obligativitatea de a urma cursurile unui program de reeducare a persoanelor care conduc automobilul in stare de ebrietate, scrie MEDIAFAX.

In 2009, Busta Rhymes a trebuit, de asemenea, sa plateasca o despagubire de 72.000 de dolari unui spectator pe care l-a agresat in timpul unui concert din 2003.

Busta Rhymes, pe numele sau adevarat Trevor Smith Jr., s-a nascut in East Flatbush, Brooklyn, pe 20 mai 1972. Rapper de succes, recompensat cu premiul Grammy, multiplu castigator al discului de platina, compozitor, Busta este si actor. Cel care i-a dat numele de "Busta Rhymes" a fost Chuck D, membru al grupului Public Enemy, dupa jucatorul de fotbal american George "Buster" Rhymes.

Citeste si:
Primul tău job: Top 3 aspecte importante pe care trebuie să le ştii
Primul tău job: Top 3 aspecte...

Cariera muzicala si-a inceput-o la varsta de 17 ani, ca membru al grupului Leaders of the New School, impreuna cu prietenii sai Charlie Brown, Dinco D si Cut Monitor Milo. Sub egida casei de discuri Elektra Records, ei au inregistrat albumul de debut "A Future Without a Past", in 1991, urmand ca, in anul 1993, sa lanseze albumul "T.I.M.E. (The Inner Mind's Eye)". La scurt timp dupa realizarea acestui album au aparut probleme interne si grupul s-a destramat chiar pe platoul emisiunii "Yo! MTV Raps".

Primul sau album solo, intitulat "The Coming", a fost lansat in 1996 si a devenit in scurt timp un nou reper al stilului hip-hop.

In 1998, Busta a inregistrat albumul "E.L.E. (Extinction Level Event): The Final World Front". Single-ul "Gimme Some More" a urcat pana pe locul 5 in topul UK Single Charts. In aprilie 1999, cu piesa "What's It Gonna Be?!", interpretata in duet Janet Jackson, rapperul a castigat si mai multa notorietate pe plan international.

Citeste si:
Gabriela Firea: E strigător la cer, dar aproape în fiecare zi un...
Gabriela Firea: E strigător...

Cel de-al patrulea album al sau, "Anarchy", a fost realizat in 2000, rapperul obtinand inca un Disc de Platina. Pentru acest album a colaborat cu artisti precum Lenny Kravitz, DMX si Jay-Z.

In anul 2001 a aparut albumul "Genesis", pentru care a colaborat cu Mary J. Blige, P. Diddy, Kelis si Pharrell. A urmat "It Ain't Safe No More", in 2002, iar in 2006 - "The Big Bang". Kelis, Nas, Timbaland, Missy Elliott, Stevie Wonder si Dr. Dre sunt doar cateva dintre numele ce apar pe acest album. "Back on My B.S.", cel de-al optulea album al artistului, a fost lansat pe 19 mai 2009.

Busta Rhymes are, insa, si o consistenta cariera cinematografica, cu roluri in filme precum "Shaft" (2000), "In cautarea lui Forrester/ Finding Forrester" (2000), "Onoare patata/ Narc" (2002), "Halloween: Noaptea groazei/ Halloween: Resurrection (Halloween 8)" (2002), "Full Clip/ Full Clip/Blood Money" (2004) si "Order of Redemption" (2008). Busta Rhymes a concertat in Romania in 2009 si 2010.

Citeste si:
VIDEO Polițist de la Rutieră, lovit cu o piatră în cap, în timpul...
VIDEO Polițist de la Rutieră,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.