Joe Jackson, considerat "patriarhul" familiei Jackson, a parasit, luni, spitalul Albert Einstein din orasul brazilian Sao Paolo in care a fost internat la sfarsitul lunii iulie, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, informeaza Reuters.

Joe Jackson, care si-a sarbatorit cea de-a 87-a zi de nastere in Brazilia, a suferit un accident vascular cerebral si a fost spitalizat pe 27 iulie. Medicii de la spitalul Albert Einstein au spus ca "patriarhul" familiei Jackson a fost diagnosticat si cu aritmie cardiaca.

Un purtator de cuvant al spitalului brazilian a anuntat, luni, ca starea de sanatate a lui Joe Jackson s-a imbunatatit suficient de mult in ultimele zile pentru a permite externarea pacientului, scrie MEDIAFAX.

Tatal cantaretului Michael Jackson a suferit un accident vascular cerebral

Joe Jackson nu mai avea de multi ani o relatie apropiata cu Michael Jackson, inainte de moartea megastarului in 2009. Joe s-a instrainat in ultimii ani si de sotia sa, Katherine, dar si de multi dintre cei opt copii ai cuplului.

Fost angajat al companiei US Steel din Indiana, Joe Jackson a fost managerul trupei Jackson 5, formata din copiii sai - inclusiv fiul sau cel mic, care a devenit ulterior "regele muzicii pop" Michael Jackson -, la inceputul anilor '60.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.