Joe Jackson, tatal cantaretului Michael Jackson, a suferit un accident vascular cerebral in timpul unei vizite in Brazilia, au anuntat, luni dimineata, reprezentantii unui spital din Sao Paulo, informeaza huffingtonpost.com.

Reprezentantii Spitalului Albert Einstein din Sao Paulo au spus ca Joe Jackson a fost internat in acest stabiliment medical duminica dupa-amiaza. "Patriarhul" familiei Jackson se afla in prezent in sectia de terapie intensiva. Medicii brazilieni au precizat, de asemenea, ca Joe Jackson sufera de aritmie cardiaca.

Joe Jackson a efectuat o vizita in Brazilia pentru a-si sarbatori ziua de nastere. El a implinit varsta de 87 de ani duminica. Potrivit presei locale, Joe Jackson a lipsit de la propria petrecere aniversara, deoarece fusese transportat deja la spital. In schimb, mai multe fotografii publicate pe site-ul sau personal il arata pe Joe Jackson luand masa in cateva restaurante din Sao Paulo, scrie MEDIAFAX.

Fost angajat al companiei US Steel din Indiana, Joe Jackson a fost managerul trupei Jackson 5, formata din copiii sai - inclusiv fiul sau cel mic, care a devenit ulterior "regele muzicii pop" Michael Jackson -, la inceputul anilor '60.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.