Peste 60.000 de persoane au asistat, in noaptea de vineri spre sambata, la concertul sustinut de Avicii la Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului Untold, printre spectatori numarandu-se si primarul Emil Boc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Artistul Avicii, unul dintre headlinerii Festivalului Untold care se desfasoara la Cluj-Napoca, a urcat pe scena de la Cluj Arena la ora 1.30, conform programului, si a inceput show-ul cu cel mai recent hit al sau, "Waiting for Love". Spectacolul, care a durat o ora si jumatate, a fost insotit de jocuri de lumini, fum si focuri de artificii, iar Avicii a prezentat majoritatea pieselor sale, care au fost cantate si de public, scrie MEDIAFAX.

Printre cei prezenti la concert s-a numarat si primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, impreuna cu sotia sa, Oana, edilul recunoscand ca este fan Avicii si ca are ca tone de apel pe telefonul mobil una dintre piesele artistului.

"A fost o atmosfera extraordinara si nu cred ca te poti simti decat nemaipomenit in prezenta atator mii de tineri, care dau atat de multa energie pozitiva si optimism, si am incredere ca generatia aceasta este una responsabila. Sunt niste tineri minunati si ma bucur ca au valori in care cred, sunt civilizati si se bucura de fiecare moment. Muzica la care asista si pe care incerc si eu sa o inteleg este una a prezentului, iar Avicii este unul dintre favoritii mei, pe care ii am la suflet", a spus Boc. El a mentionat ca piesa sa preferata de la Avicii este "Wake Me Up".

Primarul Clujului a stat pe gazon, in mijlocul publicului, spunand ca asa se simte cel mai bine atmosfera de concert. Potrivit informatiilor postate pe pagina oficiala de Facebook a primarului Emil Boc, la concert au asistat peste 60.000 de persoane.

Avicii, pe numele sau real Tim Bergling, este un DJ si producator din Suedia, nascut in anul 1989. In anii 2012 si 2013 s-a clasat pe locul al treilea in "Top 100 DJs" al revistei "DJ Magazine".

Festivalul Untold se desfasoara la Cluj-Napoca, de joi pana duminica, fiind evenimentul principal al proiectului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeana a Tineretului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.