Autoritatile americane au precizat, de asemenea, ca au depus o cerere in justitie pentru a obtine mai multe informatii despre modul in care a murit Bobbi Kristina si ca vor realiza o serie de teste suplimentare care vor dura cateva saptamani.

Autopsia efectuata luni pe trupul neinsufletit al lui Bobby Kristina Brown nu a dus la descoperirea unor rani semnificative si nici la identificarea cauzei decesului fiicei cantaretei americane Whitney Houston, care a murit duminica, dupa ce a suferit leziuni cerebrale ireversibile in ianuarie.

Reprezentantii Biroului de Medicina Legala din Fulton County, o regiune din statul Georgia, au spus ca vedeta americana, care a murit la varsta de 22 de ani, nu prezentase anterior nicio afectiune cunoscuta care sa fi contribuit la decesul ei, informeaza Reuters.

Bobbi Kristina, singurul copil al cantaretei Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a murit intr-un centru de ingrijiri paliative din Atlanta, in care a fost internata in luna iunie de membrii familiei sale. Ea a murit la sase luni dupa un incident ramas deocamdata fara o explicatie oficiala, in urma caruia a fost gasita in stare de inconstienta in cada, in resedinta ei dintr-o suburbie a orasului Atlanta.

"Krissy a fost si este un inger. Sunt complet amortit in acest moment", a spus Bobby Brown, in prima lui declaratie publica despre moartea fiicei sale.

"Familia mea trebuie sa gaseasca o cale pentru a putea sa traiasca, insa ea va fi intotdeauna prezenta in spiritul si gandurile noastre. Pierderea pe care am suferit-o este inimaginabila. Multumim tuturor acelora care s-au rugat pentru Krissy si familia noastra in aceasta perioada in care o plangem pe fiica noastra", a adaugat rapperul american, a carui declaratie a fost data publicitatii de avocatul sau.

Medicii legisti americani considera ca aflarea adevarului despre ceea ce s-a intamplat cu Bobbi Kristina in luna ianuarie va reprezenta o veritabila "provocare", prin prisma intervalului de timp care a trecut de la accidentul suferit in cada si decesul acesteia. Bobbi Kristina a fost gasita in stare de inconstienta in cada de catre iubitul ei, Nick Gordon, si de un prieten al cuplului, pe 31 ianuarie.

Citeste si:
Dezăluiri după autopsia Ivanei Trump, prima soție a fostului...
Dezăluiri după autopsia...

Bobbi Kristina Brown a mostenit averea mamei sale. Nick Gordon a fost acuzat intr-un proces de 10 milioane de dolari, initiat la sfarsitul lunii iunie, ca i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte si ca i-a furat o suma mare de bani din cont in timp ce ea se afla in coma. Site-ul Entertainment Tonight, citand surse apropiate de familia Houston, a anuntat luni ca o ceremonie funerara in memoria lui Bobbi Kristina va avea loc in Atlanta, in aceasta saptamana. Acelasi site afirma ca trupul ei neinsufletit va fi transportat la New Jersey si va fi inmormantat alaturi de mama ei.

Bobbi Kristina Brown era o cantareata aspiranta si a inceput sa cante alaturi de mama ei celebra inca din 1999, cu ocazia single-ului "My Love is Your Love". In 2003, Bobbi Kristina si mama ei au inregistrat un alt duet, "Little Drummer Boy", pentru un album de Craciun.

Citeste si:
Nick Gordon, fostul prieten al fiicei lui Whitney Houston, a fost gasi
Nick Gordon, fostul prieten...

Tatal ei este Bobby Brown, un artist rap si R&B recompensat cu Grammy, care si-a inceput cariera in calitate de solist al grupului New Edition.

Whitney Houston si Bobby Brown au avut o casnicie turbulenta, marcata de numeroase internari in clinici de dezintoxicare. Cei doi artisti au divortat in momentul in care fiica lor avea varsta de 14 ani. Whitney Houston a spus ca mariajul ei de 15 ani cu Bobby Brown, care s-a incheiat in 2007, a fost "alimentat de droguri si alcool".

Relatia lor turbulenta si comportamentele lor adeseori haotice au fost prezentate pe larg intr-un reality show TV intitulat "Being Bobby Brown".

Dupa moartea mamei sale, Bobbi Kristina a fost spitalizata de doua ori, din cauza unor crize de anxietate.

In 2012, Bobbi Kristina a fost acuzata in presa americana ca ar consuma substante ilegale, dupa aparitiile sale controversate in cateva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs si difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viata familiei Houston dupa decesul celebrei cantarete. In acelasi an, Bobbi Kristina a avut o aparitie in calitate de invitat special in "For Better or Worse", un serial TV despre viata cuplurilor casatorite.

Citeste si:
Nu le vom uita prea curand! Ultimele cuvinte rostite de celebritati...
Nu le vom uita prea curand!...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.