Ivana Trump, prima soţie a fostului preşedinte american Donald Trump și mama a trei dintre copiii săi, a murit pe 14 iulie, în casa ei din Manhattan, la 73 de ani. Autopsia a arătat cauza decesului femeii.

Autopsia a scos la iveală cauza morții Ivanei Trump, prima soție a fostului președinte american

Autopsia a arătat cauzele decesului Ivanei Trump. Prima soție a fostului lider de la Casa Albă a suferit răni în urma căderii pe scări, potrivit ABC, care citează surse din rândul cadrelor medicale care au efectuat analizele dispuse de procuror.

Trupul fostului model născut în Cehoslovacia a fost găsit fără viață, întins pe scări, în apartamentul în care locuia în Manhattan, situat pe strada 64, vizavi de Central Park.

Înainte de tragedie, femeia a mancat într-un restaurant italian, unde era clientă fidelă. Inițial, cauza morții a fost pusă pe seama unui stop cardio-respirator sau a unei boli, chiar dacă angajații localului în care aceasta a luat masa au spus că în acea seară femeia a părut la fel de sănătoasă ca întotdeauna.

Un prieten de-al Ivanei Trump a dezvăluit pentru New York Post că aceasta a acuzat recent probleme de mers. „Mi-a spus că are dureri la picioare și nici măcar nu mai poate să iasă”, a povestit amicul Ivanei Trump. Când a fost sfătuită să meargă la medic, ar fi răspuns: „Nu, urăsc să merg la doctor. Mă îmbolnăvesc mai mult când merg”.

Mesajul lui Donald Trump după moartea primei soții

„Sunt foarte trist să-i anunţ pe toţi cei care au iubit-o, şi au fost mulţi, că Ivana Trump a murit la ea acasă în New York", a scris Donald Trump pe reţeaua sa de socializare Truth Social, fără a preciza cauza decesului.

Miliardarul republican a apreciat viața „formidabilă” a fostei schioare de fond și model de origine cehă, care i-a fost soție din anul 1977 până în 1992. „Mândria şi bucuria sa au venit de la cei trei copii ai săi, Donald Jr, Ivanka şi Eric", a asigurat fostul preşedinte american.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

„Mama noastră a fost o femeie incredibilă", a transmis familia Trump într-un comunicat, citat de mai multe mass-media americane. „Ea a fugit de comunism şi a adoptat această ţară", au continuat apropiații.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.