Cantaretul Robbie Williams - care va concerta in premiera in Romania vineri seara - si-a vandut, cu 226.475 de dolari, peste 150 de obiecte personale, inclusiv trofee si manuscrise ale pieselor sale, la o licitatie de caritate organizata de o fundatie de ajutorare a copiilor din Marea Britanie.

Artistul britanic a urcat pe scena si a actionat ca un veritabil comisar de licitatie profesionist la acest eveniment - "Doing it for the Kids" - organizat de casa Bonhams miercuri seara, la Londra, in beneficiul organizatiei de caritate The Donna Louise Children's Hospice, care se ocupa de ajutorarea copiilor cu boli cronice si in stadiu terminal, informeaza Reuters.

La aceasta licitatie, fanii cantaretului au participat online, in sala si prin telefon. Peste 150 de obiecte personale ale artistului, inclusiv din perioada in care acesta facea parte din grupul Take That, au generat incasari totale de 145.000 de lire sterline (226.475 dolari). Pentru a impulsiona evenimentul, Robbie Williams a urcat pe scena si s-a comportant ca un comisar de licitatie profesionist, reusind sa vanda manuscrisul piesei "Kids" - un duet cu Kylie Minogue - cu suma de 6.875 de lire sterline (10.751 dolari).

Alte loturi care s-au bucurat de mare popularitate in randul colectionarilor au fost manuscrisul piesei "Go Gentle" din 2013, care a fost achizitionat cu 31.250 de lire sterline (48.839 dolari), dar si trofeul MTV Europe Music primit ca membru al formatiei Take That pentru piesa "Babe", din 1994, vandut in cele din urma cu suma de 10.625 de lire sterline (16.607 dolari).

Un costum crem pe care Robbie Williams l-a purtat in videoclipul single-ului "Radio" din 2004 s-a vandut cu 5.250 de lire sterline (8.203 dolari), iar manuscrisul celebrei piese "Let Me Entertain You" a fost vandut cu 2.750 de lire sterline (4.300 dolari), scrie MEDIAFAX.

Robbie Williams va concerta in premiera in Romania, in Piata Constitutiei din Bucuresti, vineri. Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, "Let Me Entertain You", pe care Robbie Williams il sustine in 2015. Turneul "Let Me Entertain You" a debutat pe 25 martie, la Madrid, si a mai inclus show-uri in orase precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte va include cele mai cunoscute si de succes cantece ale lui Robbie Williams.

Citeste si:
Kim Kardashian, achiziție neașteptată la o licitație. Vedeta a...
Kim Kardashian, achiziție...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.