LifeStar 8 Iulie 2015 16:36
Robbie Williams, care va sustine in premiera un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 17 iulie, a declarat ca este foarte, foarte entuziasmat de faptul ca va canta in fata fanilor din Romania si de abia asteapta show-ul.

Intr-un filmulet publicat pe site-ul organizatorilor concertului de la Bucuresti, D&D East Entertainment, Robbie Williams declara: "Pe 17 iulie, la Bucuresti, in Piata Constitutiei, voi fi eu, Robbie Williams, venind sa va «distrez» pe voi. Sunt foarte, foarte entuziasmat. De abia astept. Multa dragoste, ne vedem acolo".

Concertul lui Robbie Williams va avea loc pe 17 iulie, in Piata Constitutiei, si face parte din turneul international "Let me Entertain You", care se desfasoara in peste 10 tari. Turneul "Let Me Entertain You" a debutat pe 25 martie, la Madrid, si a mai inclus show-uri in orase precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute si de succes cantece ale lui Robbie Williams, scrie MEDIAFAX.

Fanii lui Robbie Williams care nu pot ajunge la concertul sustinut de artist in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 17 iulie, pot urmari show-ul online, pe telekomtv.ro, precum si pe aplicatia de mobil Telekom TV. Utilizatorii sunt invitati sa isi rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale gratuite pana pe 16 iulie, ora 16.00, fie ca sunt sau nu clienti Telekom, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

In plus, clientii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmari live concertul lui Robbie Williams pe canalul Dolce Info (pozitia 100 SD si 440 HD), pe 17 iulie, incepand cu ora 18.00. Inregistrarea pentru unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro, urmand o serie de pasi. Informatiile complete despre inregistrare, atat pentru clientii Telekom, cat si pentru cei care nu utilizeaza aceste servicii sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Robbie Williams, in varsta de 41 de ani, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.

In 2010, Robbie Williams s-a reunit cu fostii lui colegi din grupul Take That, alaturi de care a inregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil in 2011. Cantaretul spune ca aceasta experienta l-a ajutat sa isi recapete increderea in propriile forte, convingandu-l de faptul ca inca mai poate sa aiba succes sustinand concerte pe stadioane mari, in calitate de artist solo.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Artistul britanic si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la inceputul lunii decembrie 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.